pátek 30. září 2016

Motorová strunová sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná.


Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Strunová sekačka na vysokou trávu hravě vyzraje, stačí vyšší výkon a neopotřebená ostrá struna.

S náletovými dřevinami by už ovšem mohla mít docela problém a křovinořez zde plnohodnotně nenahradí. Zato křovinořez obstojně nahradí strunovku, je však třeba s ním pracovat opatrněji okolo drobných dřevin a obrubníků. Výkon motoru je KW a obsah motoru cm3. Luxusní motorová sekačka Honda HRX 4VY vybavená dvěma sekacími noži a zabudovaným mulčovacím systémem, plynulou změnou rychlosti pojezdu, centrálním nastavením výšky sečení, Roto-stopem, silným motorem, odolným podvozkem a snadným ovládáním. Strunová aku sekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, např.


Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Vybavena systémem E-Drive , který pomáhá udržet výkon na stejné úrovní i na trávě plné ranní rosy. Systém prodlužování sekací struny Power Command vede k širším možnostem při sekání bez nutnosti pauzy.

Strunová benzínová sekačka neboli motorová kosa Strunová benzínová sekačka , někdy nazývaná motorová kosa, je vhodná k sekání v hůře přístupném a nerovném terénu. Hlavní část tvoří motor spojený se strunovou hlavou pomocí dlouhého hřídele. Jetzt Motor Nova Angebote vergleichen und günstig online kaufen!


Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Neváhejte nám zavolat pokud potřebujete pomoci s výběrem té správné motorové sekačky. Teleskopická násada o délce od 5mm do 9mm.


Elektrická strunová sekačka s vysokým příkonem 5wattů je přizpůsobena pro pohodlnou práci s efektivním výsledkem. Struna o tloušťce mm se záběrem cm. Jak už samotný název strunová sekačka napovídá, žacím zařízením zde není kovový list, jako u klasických sekaček, ale plastová struna.


Při práci tak přístroj žne pouze měkké části rostlin a ostatní materiál nepoškodí. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Pokud nebudete chtít trávu sbírat a někde na zahradě skladovat, můžete mulčovat – dovnitř sekačky je totiž možné vsunout mulčovací vložku.


Kombinovaně lze střídat mulčovaní a sběr do koše nebo výhoz dozadu. Detailní popis produktu. Křovinořez je zařízení sloužící k řezání hustých a menších trav, keřů a pozemků trávníků, sadů a mnoha dalších. Prodám nový,nepoužitý, ještě original v krabici,benzinový křovinořez -25ccmzáběr 40cm, součástí je dvoustrunová cívka vč.


Bez výfukových zplodin a bez hluku odvede tato obratná strunová aku-sekačka svojí práci v každé zahradě.

Aby Vám sekačka sloužila spolehlivě a co nejdéle, je třeba ji věnovat náležitou pozornost a to nejen během sezóny, ale zejména pak na jejím konci, než ji uložíte k odpočinku. Sekačka benzínová VEGA 4SDX Zahradní motorová sekačka VeGA 424SDX s pojezdem vyniká ve střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním. Je určena na malé až středně velké. Na víčku s měrkou je vyznačena maximální a minimální hladina oleje (platí při zašroubovaném víčku).


Pravidelně kontrolujte stav oleje. Sekačka musí být při zjišťování hladiny oleje na vodorovné ploše a minimálně minut po provozu. Nechcete-li mít u stromů, plotu nebo v těsné blízkosti neposekaný trávník, budete si muset pořídit kvalitní strunovou sekačku. Odvede svojí práci všude tam, kde rotační sekačka nestačí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky