středa 21. září 2016

Sleva aquapark barrandov

Jungle Aqua Park Resort inkl. Mit HolidayCheck Tiefpreisgarantie! Jetzt Frühbucher Vorteil sichern. Schau Dir Angebote von ‪Barrandov‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Vážení návštěvníci, od 1. Stejně tak o víkendech v červnu budete mít otevřen i mokrý bar. Nabízíme slevy z celé republiky. Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Sleva platí na rodinné vstupné na hodiny.


Platbu lze uskutečnit pouze v hotovosti. Slevový kód lze objednat do 30. Pokud chcete vypilovat svůj plavecký. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Tento aquapark jsem navštívil již mnohokrát a vždy jsem byl velmi spokojen.


Velice příjemné prostředí s řadou atrakcí, jako jsou tobogány, parní komory, výřivky, masážní trysky, poměrně velký bazén a další. Zvýhodněné vstupné do aquaparku každé pondělí. Velmi dobrá dopravní dostupnost jak MH tak autem (parkování přímo u aquaparku).


Zasportujte si, dejte odpočinout tělu i duši nebo se svěřte do rukou profesionálů při. Pro nejmenší máme připravené dětské brouzdaliště s mini skluzavkou a minichrliči. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Vyrazte do některého z vodních světů a užijte si koupání, tobogány, vířivky a. Nakupte v e-shopu Marimex. Užijte si vodní radovánky v barrandovském aquaparku. Kč, použijte slevový kód viz výše a celý svůj nákup si tak zlevníte o 3Kč. Na vstup do bazénu je důchodcům poskytnuta sleva 40Kč z plného vstupného (1Kč). Olšanka neposkytuje slevy pro důchodce.


Uložené seznamy jsou prázdné. Seznamy slouží pro uložení nabídek, které vás zaujaly a nechcete je ztratit. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote! Last Minute Reisen bis -. Ferienwohnungen im Vergleich! Veranstalter-Vergleich buchen! Navštivte s rodinou, přáteli či kolegy největší aquapark ve střední Evropě - aquapark Čestlice - s nabídkou úžasného vodního světa a saun, nádherného SPA a moderního fitness. Ve vodním světě vás čeká spousta zábavy ve třech tématických palácích.


Dárkový poukaz je platný po dobu měsíců od data zakoupení. Dovolujeme si Vám nabídnout lekce jógy s Janou Sunkovskou. Jana jógu praktikuje již let, kdy měsíců v roce žije v Indii a. Skvělé zážitky si žádají nezapomenutelnou vzpomínku.


Pro skupiny (a více osob) sleva z celodenního vstupného. V celém AQUAPARKU jsou k odkládání věcí určeny výlučně uzamykatelné skřínky v prostoru šaten - vratná záloha Kč (mince v této hodnotě). K létu u nás neodmyslitelně patří koupaliště a aquaparky, které ocení jak dospělí, tak i nejmenší špunti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky