úterý 27. září 2016

Kupalisko sturovo

Najväčší aquapark na Slovensku s toboganovým parkom, so zážitkovými bazénmi a. Rekreačný komplex VADAŠ THERMAL Štúrovo je právom slávny aj za hranicami. Svojou kapacitou nad 10. Rekreačná chata Štúrovo je situovaná priamo v areáli známeho termálneho kúpaliska Vadaš, v bezprostrednej blízkosti prírodného jazera, s možnosťou nie len vodného bicyklovania a člnkovania, ale aj skv.


Navštívte VADAŠ Thermal Štúrovo alebo poznajte ďalšie Kúpele a aquaparky s Visitslovakia.

Slovensku a priťahuje návštevníkov svojím zaujímavým prírodným prostredím. Tu sa začína ohyb Dunaja s úchvatným výhľadom na klasicistickú baziliku v Ostrihome. Pri meste sa vlieva Hron do Dunaja ponúkajúc vynikajúce podmienky pre milovníkov dobrodružných výletov.


Hľadáte aquapark, kúpele, kúpalisko? Wellness a dovolenka na Slovensku. Ubytovanie priamo v areáli termálneho kúpaliska Vadaš Štúrovo.


Mesto Štúrovo sa v tomto roku opäť pripojilo k medzinárodným oslavám Dňa Zeme.

Tento sviatok každoročne upozorňuje ľudí na potrebu chrániť životné prostredie a prírodné zdroje. V Štúrove sa v tomto ro. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. Termálne kúpalisko Vrbov je unikátne miesto relaxu a regenerácie, kde sa spájajú sily moderných technológií, prírody a kvalita služieb a lokálna. Reviews Wonderful facilities and kind staff.


The pools are wonderful. Vadaš Thermal Resort Štúrovo - Rated 4. Termálne kúpalisko Štúrovo Areál kúpaliska Vadaš ponúka množstvo vonkajších bazénov, vrátane bazénu s umelými vlnami, detského bazénu alebo masážneho bazénu. K dispozícii sú rovnako aj vnútorné bazény. Aktivity pro každého: Výlety po Dunaji, cyklistika a spousta dalších možností.


Největší slovenské termální koupaliště s levným ubytováním přímo v areálu. Termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo Najväčšou atrakciou mesta Štúrovo , ktoré leží na juhozápadnom Slovensku pri hraniciach s Maďarskom, je Termálne kúpalisko Vadaš. Rekreačný areál ponúka množstvo vonkajších bazénov , vrátane bazénu Lagúna s umelým vlnobitím , detského bazénu , masážneho a sedacieho bazénu. Najmä v letnej sezóne sa Vadaš stáva rajom zábavy a relaxácie s množstvom športovísk a atrakcií. Apartmány LR Vám od mája až do konca septembra ponúkajú plnohodnotné ubytovanie s celkovou kapacitou osôb.


Relaxujte v termálnom kúpalisku Vadaš Štúrovo so skvelými zľavami!

Zlacnené ubytovanie len u nás! Kliknite a naplánujte - kam na výlet Štúrovo. Z toho jasne vyplýva, že na ubytovanie v Štúrove sme experti.


Bazén s vlnobitím, stravovanie v bufetoch, atrakcie, tobogany, masážne bazény krytú. Wakeboard: AdrenaLine wakepark Štúrovo ponúka nové možnosti zábavy v rámci areálu termálneho kúpaliska Vadaš. Park ponúka možnosti jazdenia od wakeboardov až po ťahanie najmenších na nafukovačke.


Súčasťou parku je požičovňa ktorá poskytne zákazníkom bezplatne boardy, vesty, prilby a nafukovačky. Jedinečnosťou trate je, že je postavená na jazere v ktorom je termálna voda a tak ju môžu jazdci využívať prakticky po celý rok. V okolí doporučujeme navštíviť aj maďarský Ostrihom s jedinečnou históriou (km od hotela) alebo románsku rotundu v obci Bíňa, ktorá je vzdialená km. Ubytování Chatky - Štúrovo Vadaš se nachází ve městě Štúrovo, přímo u termálního koupaliště Vadaš. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování.


Bungalovy mají dobře vybavený kuchyňský kout, jídelní část, TV s plochou obrazovkou a terasu s venkovním posezením. Priamo v areáli termálneho kúpaliska Vadaš Štúrovo. Vhodné aj pre rodiny s deťmi. Množstvo bazénov a atrakcií. Apartmány sa nachádzajú v areáli kúpaliska, a tak si môžete vychutnať relax v bazénoch alebo sa vyšantiť v adrenalínov.


Pomôcť Vám v tom môže aj virtuálna mapa Nových. Parkan maďarsky Párkány, německy Gockern) je slovenské město v okrese Nové Zámky v Nitranském kraji, na levém břehu Dunaje, který zde tvoří slovensko-maďarskou hranici, km jihovýchodně od Nových Zámků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky