pondělí 26. září 2016

Plotová stínící tkanina

Toto ZASTÍNĚNÍ BAZÉNU je vhodné nejen pro zabránění nechtěným pohledům zvědavých sousedů či kolemjdoucích, ale i jako ochrana před větrem a prachem. Stínící tkanina na plot výška 150cm a další! Vysoce kvalitní ochranné sítě značky PloteS jsou tvořeny přízí plochých tmavě zelených vláken na osnově a dvojitých černých vláken v útku. Ideální na plot na zahradu.


Další použití stínících sítí na plotové. Tieto siete môžu byť pripojené k akémukoľvek typu oplotenia vertik.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Najdete zde několik typů stínící tkaniny, které Vám umožní dodatečně chránit své soukromí, pokud je Váš plot z průhledných plotových dílců či klasického pletiva - a pokud se do Vašeho sousedství přistěhoval špatný soused.


Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Stabilizovaný proti UV záření.


Zde Vám nabízíme doplňky pro ploty - stínící tkaniny na ploty, příchytky napínacího drátu, spojovací a krepovací kleště kleště a spony na montáž poplastovaných a svařovaných pletiv, napínací tyče na pletivo, dráty, vložky zámků a další příslušenství.

Pro svou vysokou stínivost je tkanina používána k přistínění rostlin před prudkým slunečním zářením. Co se týká montáže, nejjednodušší montáž nabízí jutová stínící tkanina , kterou lze vycvakat k pletivu třeba sponkami Ideal, případně připnout elektrickými páskami, vyvázat provázkem, vázacím drátem, speciálními klipsnami a podobně. K vytvoření soukromí na terase, na zahradě, pod pergolou nebo na balkoně nabízíme široký sortiment zastiňovacích prostředků. Ve videu se dozvíte k čemu tkaniny slouží, co udává procento zastínění, proč věnovat pozornost údaji o gramáži, či jak stínící tkaninu nainstalovat na plot.


Jsou vhodné ke stínění nebo jako dočasné oplocení. Kvalitní ochanná stínící tkanina se stínovostí. Po okrajích tkaniny jsou žluté pásky s oky, které slouží k snadnějšímu uchycení na plot. Nabízíme stínící rohože bambusové, rákosové, ale i tkané v různých odstínech, délkách a šířkách.


Stínivost stínící tkaniny dosahuje až podle barvy tkaniny. Vhodná pro všechny typy oplocení. Montáž je možná jak na klasické pletivo, tak i na plotové panely a další různé druhy plotů. Tkanina stínící , zelený úplet, zastínění více.


Jestliže jsou namontovány svislým způsobem, představují ochranu před pohledy. Folie je vhodná k zakrytí plotů, stínění skleníků a fóliovníků, jako větrozábrana, nebo ochranná síť proti ozobu ptactvem. Vysoce kvalitní stínící tkanina je vyrobena z lehkého HDPE, velmi odolná proti UV záření s dlouhou životností. Stnící tkanina je snadno a rychle nainstalovatelná.


Stínínící tkanina má na okrajích oka pro přichycení.

Rašlová tkanina Rašlová tkanina. Je odolný proti roztržení, nenasákavý, maximálně vzdušný a je vysoce chemicky odolný. Oproti přírodním materiálům (rákos, bambus), které se používá pro stejný účel, mají sítě z HDPE mnohonásobně vyšší životnost. Dodáváme do celé ČR rozvozem nebo přepravní službou.


Zelená stínící tkanina na plot Plotex se zastíněním je určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně k zastínění rostlinných kultur. Díky tomu brání před zvědavými pohledy kolemjdoucích. Tato stránka využívá soubory cookies. Prohlížením tohoto webu souhlasíte s jejich použitím.


K pletivu se připevňuje. V nabídce také celé role.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky