pondělí 26. září 2016

Skluzavky do bazenu

Zaručeně si užijete spoustu zábavy a legrace. Kdo by nechtěl zažít letní dny, které zaručeně budou stát za to. Tahle skluzavka je praktická a hlavně u nás ji koupíte za super cenu.


Plastové, skluzavky , do bazénu, Z vaší země není možné zadat novou objednávku. Chtěla bych pořídit skluzavku, máme nadzemní kruhový bazén, průměr 3m, takže představa že prostě by venku vylezl nahoru po schůdkách a sklouznul do vody.

Tobogány a proudové skluzavky Tobogán je dlouhá skluzavka, někdy s množstvím kroutivých zatáček. Dráha bývá zakončena zpravidla ve vodní nádrži. Nově definované jsou skluzavky typu 1. Nabízíme kvalitní plastové skluzavky s napojením na zahradní hadici, díky které může být klouzání v parném létě velmi příjemné. Naše plastové dětské skluzavky jsou certifikované pro prodej v ČR, mají kvalitní zpracování a dlouhou životnost. Součástí skluzavky je také přípojka na vodu, na kterou lze připevnit zahradní hadici a zvýšit tak radost z klouzání Vašich dětí.


Díky maximální nosnosti 1kg( kg na osobu) nebude Vaše děti v jejich hrách nic omezovat.

Luxusní výběr skluzavek a prolézaček od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. Posuňte s námi vodní radovánky o třídu výš ! Vodní tobogány a skluzavky pro veřejný i privátní sektor. Představujeme hlavní kategorie pro Vaši.


Přihlaste se k odběru slev a novinek. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informac. Nafukovací skluzavka je určena jako přídavný zábavný prvek do bazénu. Pro podporu zábavy nabízí osvěžení sprchou, po napojení na zahradní hadice.


Měly by být z odolného materiálu , kterému nevadí proměnlivé povětrnostní vlivy, UV záření a který má dostatečnou nosnost. Máte doma malé děti, jistě oceníte k bazénu skluzavku. Námi nabízené skluzavky jsou vyrobeny z odolných, kvalitních materiálů. BAREVNÉ VARIANTY : růžová, žlutá, modrá, zelená, sv.


Dlouhá skluzavka ve výšce 145cm. Rozměr podesty 110x1cm.

Výška 290cm, délka včetně skluzavky 410cm, šířka 160cm. Varianty produktu: dle barvy skluzavky. V nabídce jsou tyto barvy: žlutá, červená, zelená, fialová či modrá. Vyberty si barvu skluzavky a tu uveďte do poznámky.


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Ohrádka pro míčky do suchého bazénu. Nadále je výhodou, že skluzavka zaujme děti od předškolního věku, až do dospělosti a nám zbude chvilka na relaxaci a odpočinek. Jsme eshop i odborná montážní firma. Napište si o nezávaznou cenovou nabídku.


V prvé řadě je třeba si uvědomit, kam chcete skluzavku umístit, možností je mnoho. Dětské skluzavky vyženou ven i ty největší lenivce. Můžete ji jednoduše postavit na zahradu k dětskému domečku, nebo k pískovišti , které bude sloužit jako hladký dopad. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku.


Vodní skluzavka se sprchou většího rozměru je vhodná pro osazení na okraj pevného bazénu. Skluzná délka je 1cm. Je velikosti x x m. Je přizpůsobená možnosti napojení na zahradní hadici.


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky