čtvrtek 29. září 2016

Vranany jahody

Určická - naproti Stavebnin a Statku Prostějov. Jak se fungicid propamocarb na jahody dostal, si vysvětlit nedokáže. Má teorie o špatně vypláchnutém postřikovači, případně hodně neférovém konkurenčním boji. Jahodárna se nachází na konci ul.


Pěstujeme pro Vás jahody, hrách, česnek, nakládačky, dýně a brambory. Pro zlepšení kvality a prodloužení doby sklizně našich produktů, investujeme do modernizace strojů a používáme nové technologické postupy pěstování. Aktuální informace: Sklizeň jahod je u konce. Prodej natrhaných jahod ukončen 24. Samosběr jahod bude probíhat do 27.


Děkujeme a těšíme se na sklizeň. Great farm stand with nice people and good assortment. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a zeleninu, pořádáme samosběr jahod a zeleniny, celoročně nabízíme sazenice. Pro více informací: ZOBRAZIT VÍCE Časté otázky: Kolik ti je ? Nalezneme zde však i vitamíny A, B i E. Minerální látky jako síra, zinek, hořčík, draslík a vápník jsou zde také zastoupeny v příznivém množství. Díky vysokému obsahu vody (přes ) a lehce stravitelné vláknině jsou dobře využitelné v kuchyni. Již do Sedlčánek nepojedeme.


Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s adaptací. Pokud chcete získávat aktuální informace, zaregistrujte svoji e-mailovou adresu na webových stránkách. V tuto chvíli koupíte i jahody, jen to budete mít bez práce, ve Vraňanech je nabízí již nasbírané. Jeden kilogram vás vyjde na korun, první jakost potom na 90.


Již na konci května jsme se vydali do jahodány Vraňany zakoupit konečně pořádné české kvalitní jahody. Byla to naše první návštěva této jahodárny a. Dáváme si záležet, abychom Vám už za šest hodin od sklizení dodali ty nejčerstvější kousky od lokálních. Trhají se zralé plody všech velikostí. Vážení občané a návštěvníci, právě jste vstoupili na stránky obce Vraňany.


Potvrzení, zda jahody v daný den dovezeme sledujte vždy ráno na našem facebooku. Seznamte se prosím s řádem samosběru Neparkujte na hlavní silnici, součást. Ušleháme šlehačku a vmícháme do ní zakysanou smetanu a vanilinové cukry.


Dorotovou formu vyložíme potravinovou folií či alobalem a poskládáme 1. V současné době se pěstují jahody na více než ha, celková plocha sadů je ha. Firma se specializuje na prodej koncovému zákazníkovi přímo z pole, proto je cílem firmy pěstování takových odrů které mají vynikající chuťové vlastnosti. JAHODY NEMAJÍ CHYBĚT NA ŽÁDNÉ ZAHRADĚ,, České jahodářství Vraňany Hanč certifikované sazenice – české množení a Holandsko - čerstvé (zelené) - mražené (frigo) - zakořenělé v platech, truhlících, závěsech, kontejnerech K11.


Zaručujeme Vám, že si od nás koupíte české sazeničky i jahody ! Z důvodu velkého zájmu sbíraných jaho samosběr zrušen. Rozšíření našeho sortimentu: Náš sortiment jsme rozšířili o dvě odrůdy: Malw. Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha! Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích.


Nechte si zvážit vlastní nádobu, ať za ní neplatíte. Nepoškozujte porost jahod a nevstupujte do okolních porostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky