středa 28. září 2016

Záhradný domček

Detský drevený záhradný domček MIA x 4m, 16mm. Predajný stánok 7x7m, (16mm), dve výdajné okná. Záhradný domček by mal mať hlavne kvalitný náter. Povrchovú úpravu na záhradný domček je nutné časom opakovať.


O nás Nesnažíme sa byť najlacnejší, ale najlepší! Oboznámte sa s našimi obchodnými podmi.

Vysokokvalitné prostriedky na ochranu dreva treba znovu natrieť až po 5-rokoch. Hľadáte pevný, odolný a ľahko rozoberateľný záhradný domček ? Navrhneme vám domček s pultovou alebo sedlovou strechou, náterom, vo farbe dreva i pozinkovaný. Aký a prečo si zaobstarať záhradný domček. Prepadli ste záhradkárčeniu, nakúpili veľa náradia a záhradnej techniky a teraz riešite, kam s tým? Krytina plech,okno otvaratelne,bez podlahy.


Podklad vhodný betón alebo zamkova dlažba. Po dohode viem aj doviezť a postaviť. Vnašej ponuke nájdete plechový záhradný domček s pultovou či sedlovou strechou, s náterom, vo farbe dreva, alebo pozinkované.

Na naše lacné plechové záhradné domčeky možno bez problému montovať okná, dať zámok na kľúč alebo urobiť iné vylepšenia podľa priania zákazníka. Predaj a montáž - záhradný drevený altánok, domček , predajné stánky, chaty, altánky, chatky, dom na náradie, sauny, letné domy. Dodacia lehota: Skladom u dodávateľa (expedícia do hodín) 63€ 61€ Množstvo: Doprava zdarma.


Netrápte sa so stavaním a rovno si zaobstarajte komplet záhradný domček. Na výber máme: drevené, plechové, zrubového typu. Záhradné domčeky sú skvelým riešením pre tých, ktorí chcú udržať poriadok a poriadok vo svojom majetku.


Deti sa v ňom môžu hrať na predavača a zabavia sa tak na dlhé popoludnia. Je vyrobený z prírodného, neošetreného dreva, takže ho môžete dokončiť podľa predstáv svojich detí. Materiál na výstavbu je z certifikovanej prírodnej severskej borovice. Prečítajte si, čomu sa vyvarovať, aby projekt záhradného domčeka dopadol podľa vašich predstáv.


Vnútri je záhradný domček dostatočne vysoký, aby sa v ňom nekrčili ani vysoké postavy. Pokiaľ hľadáte domček, do ktorého pohodlne umiestnite akékoľvek záhradné náradie, záhradný nábytok, kosačku, záhradný traktor a ďalšie veci potrebné na záhrade, je plechový domček ideálnou voľbou. Naopak drevené záhradné domčeky sú síce tiež účelové, ale kladie sa tu veľký dôraz na vzhľad. Náš záhradný dreveny domček vytvori z vašej záhrady štýlove a jedinečné miesto na sedenie, krásu záhrady.


Vyberte si z našej ponuky domčekov. Náradie a ďalšie príslušenstvo krásne upratané. Ako ušitý pre vašu rodinu. Designová špička Prístrešok.

Pre tých, ktorí sa chcú odlíšiť a majú radi čistý dizajn, ktorý sa nezunuje. Keď sa fantázii medze nekladú. Môžete pokojne relaxovať, na záhrade vás už nebude znepokojovať neporiadok. Všetky veci si uložte do svetelného a priestranného záhradného domčeka Diego.


Domček pre deti na záhradu ako symbol hier aj aktivity. Drevený záhradný domček na náradie ERGON ZDje najpoužívanejšia varianta skladu,ktorá je určená k uskladneniu záhradného ale aj iného typu vybavenia. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady.


S našimi projektami porastiete. Majú tenké drevené steny, cez ktoré preniká horúčosť slnka ale aj chlad sychravých dní. Ak od stavebnice dreveného záhradného domčeka očakávate.


Kovový záhradný domček na náradie Duramax Titan m2. Nevyžadujúci údržbu z oceľového , žiarovo pozinkovaného plechu s práškovým nástrekom , v modernom dizajne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky