středa 21. září 2016

Plastové zatravňovací dlaždice

Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. ZATRAVŇOVACÍ DLAŽDICE PRO STÁNÍ OSOBNÍCH VOZIDEL A DOMOVNÍ CESTY Hlavní předností zatravňovacích dlaždic je možnost vsakování dešťové. Cena jedné tvárnice o rozměru x. Plastová zatravňovací dlaždice ZD01. Vysokozátěžové zatravňovaní dlaždice RUNFLOoR jsou určeny pro stabilizaci travnatých, písčitých a hliněných povrchů heliportů, sportovních letišť, omezeně využívaných parkovišť těžších vozidel, dostihových drah a výběhů pro hospodářská zvířata. Doporučené použití zatravňovací plastové dlaždice především k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest ke garážím, pro sportovní, výstavní a jim podobné plochy.


Skladem v omezeném počtu. Zatravňovací dlaždice Green jsou vhodné pro pojezd automobilů. Hodí se na dvorky, příjezdy ke garážím, lesní.


Pokládka plastové zatravňovací dlažby Základním předpokladem správného položení zatravňovací (vegetační) dlažby je kvalitní příprava podloží a podkladových vrstev. Na tom závisí funkčnost dlažby, její životnost a estetický dojem. Distribuční sklad máme ve městě České Budějovice , nicméně díky naší on-line prodejně ObchodProDílnu. Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí.


Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. PVC dlažba - plastové vinylové dlaždice Fortelock - nejrychlejší podlaha bez lepení! Systém zámkové dlažby Fortelock ušetří váš čas, peníze i starosti.


Využití plastové zatravňovací dlažby. Např zatravňovací dlaždice Guttagarden je díky své vysoké únosnosti použitelná také pro jakákoli soukromá či komerční parkoviště. V tomto případě je ovšem nutné dodržet montážní postupy při realizaci optimálního podloží. Plástvovitá struktura udrží rovnoměrně vláhu a půdu ve všech místech plochy, kde již brzy vyroste krásný trávník.


Naše plastová zatravňovací dlažba je naprosto zdravotně nezávadná a nevylučují se z ní do půdy žádné škodlivé látky. Dají se však koupit rovněž varianty s protiskluzovou úpravou. Mimo to jsou nerozbitné, ekologicky nezávadné a odolné proti výkyvům teplot. Prodáváme zatravňovací dlaždice po kusech i jako kompletní řešení.


Odolnější, než jsou běžně k dostání, přímo z recyklátu. Vhodné i pro sběr odpadů. Jsou určené ke zpevnění a stabilizaci zeminy bez omezení cirkulace vody a vzduchu. Jsou ideální náhradou dlažby, asfaltu nebo betonových desek. Dlažební mřížka nejen dokonale zpevnění půdu, ale také výborně plní ozdobnou funkci s výplní dekorativními kamínky.


Tenkostěnné plastové tvárnice se nicméně zdají být v porovnání s ostatními druhy zatravňovací dlažby nejlepším řešením. Jsou nenápadné, šetrné k trávníku a svou funkci umějí splnit na výbornou. Zde prodej plastové zatravňovací dlažby Traplast realizujeme také běžným způsobem, zboží můžete zakoupit i bez předchozí objednávky přes eshop. K odbavení zakázky používáme čárové kódy, personál prodejního skladu je vybaven tablety, které obsluhu zákazníka maximálně urychlují.


I přesto platí, že odbavení zakázky v režimu bez eshopové objednávky. Unikátní zatravňovací tvárnice s dvojí možností instalace. Naše plastové zatravňovací dlažby mají 4× nižší hmotnost než betonová dlažba, a jsou tedy lehčí i na manipulaci a přepravu do místa. Vybírejte dlažbu ze dvou velikostí. Více méně lze říci, že tenkostěnné plastové tvárnice jsou v porovnání s ostatními druhy zatravňovací dlažby nejlepším řešením.


Tyto dlaždice jsou nenápadné a nejšetrnější k trávníku. Pokud se dodrží technologický postup pokládky, tak slouží dobře a dlouho. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc dlaždice fortelock a další plastové výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky