středa 21. září 2016

Plastové sudy na dešťovou vodu

Sudy na dešťovou vodu mohou mít spoustu rozměrů a provedení. V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu. Sud na dešťovou vodu není jen věc, do které teče voda. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv. Vysoce kvalitní plastové okrasné sudy na vodu.


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.

Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu.


Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.

Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.


Využijte dešťovou vodu zdarma k zavlažování zahrady. Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plastové amfóry a sudy na vodu s objemem až 3litrů.


Stylová provedení pro uschovu vodu na zahradě. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA.


V posledních letech celkem pravidelně přicházejí sucha. Nejen uprostřed léta, ale letos už i na jaře. Tento zahradní sud dlouhodobě odolává venkovním vlivům, povětrnostním podmínkám i UV záření.


Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Podzemní plastové nádrže na dešťovou vodu jsou ideální řešení pro rodinné domy i rekreační objekty. Voda stéká okapem ze střechy až do nádrže na dešťovou vodu , která je umístěna nenápadně pod zemí.


Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba vďaka ktorej splynú s okolím. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci.

Pro ochránění vody před napadáním nečistot si můžete dokoupit i víka ve stejné barvě. Okrasné sudy , designové zásobníky, kvalitní plastové barely na zahradu. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní.


Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Dekorační podstavec pro sud na dešťovou vodu firmy ROTO.


V případě otočení podstavce může sloužit jako květináč. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA , které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Vrchním plnícím otvorem můžete sbírat dešťovou vodu ze střech a okapů a uchovat ji pro pozdější použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky