pátek 30. září 2016

Ultrazvukový odpuzovač myší

D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Baterie DURACELL 9V je součástí dodávky. Automatická změna kmitočtu i výkonu.


Vysoký výkon a bezpečný provoz. Napájecí adaptér v ceně 2Kč ZDARMA. Od pevných překážek se ultrazvuk odráží. Proto vybírejte přístroj vždy.


Výkonný ultrazvukový odpuzovač GRR-1Vás pohodlně zbaví obtížných škůdců (myši, krysy, potkani, kuny nebo hmyz). Odpuzovač vysílá kolísavý tón s nastavitelnou periodou. Neobsahuje žádné chemikálie. Venkovní ultrazvukový odpuzovač AN-B-0se solárním dobíjením baterií. Je vhodný do míst, kde potřebujete chránit celý prostor a ne jen podlahu.


Kvalitní bateriový ultrazvukový odpuzovač ‐plašič hlodavců a kun. Ultrazvukový odpuzovač-plašič Deramax-Plus- odpuzovač myší, krys a kun. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač-plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice. Síťový napájecí zdroj Deramax-CNje součastí dodávky! Přepínatelný vysokofrekvenční zvuk je pro člověka neslyšitelný, ale škůdcům je velmi nepříjemný.


Vysoce výkonný všesměrový ultrazvukový odpuzovač škůdců - dosah 5m2. NAPÁJECÍ ADAPTÉR ZDARMA - DOPRAVA ZDARMA. Jediný odpuzovač na trhu ze.


Poslední (třetí) generace plašiče DERAMAX KLASIK - kvalitní pulzní ultrazvukový odpuzovač ‐plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice. Dokonce i myši, krysy a jiní hlodavci nejsou poškozeni ultrazvukovým reproduktorejeho ultrazvuk právě způsobuje takové nepříznivé podráždění, že utečou, aby se z něho dostali co nejrychleji. Pro lidi a jiná domácí zvířata je přístroj neškodný , protože vlny, které vysílá, cílí na abnormálně citlivý sluch myší.


Jednoduchým zapojením do zásuvky přístroj generuje do dvou reproduktorů extrémně vysoké tóny. Doporučujeme umístění odpuzovače do každé místnosti. Netoxický - žádné chemické látky. Deramax Klasik - BATERIOVÝ ultrazvukový odpuzovač myší , krys, kun a dalších škůdců. Kvalitní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun.


Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je bezpodmínečně nutné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu. Všesměrový ultrazvukový odpuzovač kun a myší - Dosah 5m2. Ahoj, tak máme doma opět myši - resp.


Chtěla sem koupit ultrazvukový odpuzovač myší jiných tvorstev, je to prý bezpečené pro. Elektrický ultrazvukový plašič na baterie, výdrž až dní. Zbavte se myší , pavouků a dalšího hmyzu ekologicky a bez použití.


Odháněč kun, myší a potkanů ultrazvukový tichý s adaptérem. Jeden kus 9V destičkové baterie udrží odpuzovač v provozu cca měsíce, při použití alkalické baterie je to až měsíců. Instalace odpuzovače - plašiče je velmi snadná a spočívá pouze v uložení baterie, do pro ni vyhrazeného místa v přístroji a umístění přístroje do chráněného prostoru. Je tedy možné jej využít jako odpuzovač ‐plašič myší , potkanů, krys, kun a lasiček. Zde najdete vše, co jste chtěli vědět o odpuzovačích myší , kun, krtků, koček, psů.


Inzerát Katlan ultrazvukový odpuzovač hmyzu , myší ,kun v okrese Hlavní město Praha, cena 465Kč, od irebra na Sbazar. Popis: Nabízím jako novou, zcela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky