čtvrtek 22. září 2016

Prodám plastový bazén

Bazén špičkový - sklolaminát. Prodám nový nepoužitý Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. I montáž solinátoru byla 1procentní.


Ještě jednou moc děkuji a posílám pár fotografií. Nabízím plastový bazén 6x3x5m,Cena skeletu.

Maminky vědí, že míčky do bazenu nebo do stanu stojí na eMiminu nejméně. Součástí dodávky je bazén zakončený ochrannou trubkou, filtrace, potrubí, trysky, kulové ventily a nerezové schůdky. Pokud se rozhodnete pro nákup plastového bazénu u nás, zašleme Vám veškeré informace jak připravit konkrétní místo pro umístění nového bazénu. Před zimní sezónou našim zákazníkům navíc ZDARMA zasíláme praktické informace k zazimování bazénu.


Letos nová, nepoužitá solární plachta, vysavač ruční a nové nepoužité solární ohřívání se stojanem 0. Taktéž letos zakoupená krycí plachta ještě nerozbalená. Dnešní cena na internetu je 4. Moje prodejní cena je 3.

Naše zahradní zapuštěné plastové bazény jsou vysoce kvalitní a jsme. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Napuštěný minulý rok na týdny - jako NOVÝ!


Určený pro celoroční provoz, nemusí se na zimu demontovat, lze zapustit! Včetně bazénu je také skimmer 15l, 2x trysky, záruční list, montážní. Měli jsme ho v teráriu pro leguána. Vnitřní vana pak 97x62cm. Kvalitní plastový bazén přímo od výrobce.


V katalogu nemáme podrobnější informace o bazen pro psy. Na bazény používáme prvotřídní materiá - Bazarbox. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Obdélníkové plastové bazény vyrábíme zpravidla s cenou od 23. Nabídka obsahuje dostatek rozměrů, které umožňují vybrat typ bazénu, který odpovídá požadavkům a prostoru, kde budoucí bazén bude nainstalován.


Dále tyto rozměry umožní vyhloubit ideální výkop pro budoucí fixaci bazénu. Je určen k umístění bazénu na svažitý pozemek. Každý náš plastový bazén se zesílenými stěnami pomáhal zkonstruovat sám život.


Prodam lepo ohranjen čoln na vesla, dimenzij (2x 1cm).

Plastový bazén kruh s výškou 1cm. Primeren za dva odrasla in dva otroka, do cca. Uvedena cena je včetně DPH. Možnost modelu: ovál, zakulacené rohy.


K plastovým bazénom dodávame čerpadlo a filter adekvátne k objemu vody v bazéne. Skrz vnější plastová svislá žebra je nutné prostrčit armovací drát. Dopřejte si zmíněné aktivity i Vy!


Naše plastové bazény EU do země mají vysokou kvalitu, dlouhou životnost, působí luxusně a jsou chloubou každé zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky