středa 21. září 2016

Elektrické pohony bran

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství. Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. U nás jen kvalitní a spolehlivé pohony bran a vrat. Elektrické pohony bran jsme schopni dodat téměř ihned.


Základní typy pro běžné provedení držíme stále skladem včetně příslušenství, ale technologicky náročnější zařízení nebo dražší pohony objednáváme na míru každému projektu. Taková objednávka je vyřízena z pravidla do dnů. Naše pohony bran lze instalovat na všechny křídlové brany a vrata, jak starších typů bran tak i nových typů bran a to pro otevírání dovnitř i směrem ven.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Pohony křídlových bran jsou nezbytné pro fungování moderních vrat a různých typů vjezdů na pozemek či do objektu. Automatické rozeznání překážek zajišťuje optimální ochranu, např.


Při najetí na překážku se pohon vrací zpět. Sada pohonu pro dvoukřídlá vrata Moveto ARM 3Tělo pohonu je vyrobeno z velmi kvalitních robustních materiálů, které zajistí maximální životnost a. Zvolte pohony křídlových bran , posuvných bran či garážových vrat a vybudujte si doma vjezd či vstup, který bude fungovat automaticky. V této kategorii nabízíme pohony vrat a bran různých typů. Podzemní pohony bran se montují pod bránu tak, aby nerušili její vzhled. Nadzemní pohony bran se dělí na pákové a lineární pohony.


Lineární pohony lze použít také pro otevírání brány směrem ven. Pohony vstupných brán krídlových, posuvných, samonosných. Komponenty pre výrobu samonosných posuvných brán. Diaľkové ovládače na brány značiek key. Design elektrické brány a branky sjednotíme s celý oplocením.


Rámy bran a branek vyrábíme z hliníkových profilů, které svařujeme pomocí technologie TIG.

Tyto rámy jsou extrémně pevné a jejich spoj je absolutně neviditelný - pryč se šrouby, které zkazí celý dojem nebo s viditelnými sváry. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pohony pre posuvné brány Pre posuvné brány je možnosť namontovať elektrické pohony brán (motory). Pri výbere pohonu brány je potrebné zohľadniť typ brány, váhu a dĺžku krídla brány.


Pohony posuvných brán zabezpečujú príjemne tichý a bezpečný chod brány. Samonosná brána sa pri otváraní pohybuje plynulo a pri zatváraní pozvoľna pribrzďuje. Naša firma sa zaoberá výrobou vonkajších krídlových a posuvných brán, ku ktorým je možnosť namontovať pohony.


Využitie takýchto pohonov sa určuje. To bolo dosiahnuté niekoľko desaťročí trvajúcim, neustálym rastom rodinného podniku pod značkou inovácie, záruky kvality a blízkosti k zákazníkom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky