úterý 20. září 2016

Nafukovací bazén obdélníkový

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Malý a přesto velký obdélníkový bazén s rohovým protiskluzovým schodištěm, které minimálně ubírá plochu bazénu a zároveň plní funkci.


Zahradní bazén nabízíme v obdélníkovém tvaru. Je vyroben z velmi pevného PVC materiálu s odolným vinylovým povrchem. Rodinný nafukovací bazén si zaručeně užije celá vaše rodina. Výrobek je z testovaného masivního vinylu, výrobce dbá na kvalitu a dodržuje bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály.


Součástí balení je opravná záplata.

Veškeré informace o produktu. Dětské bazénky jsou nafukovací konstrukce, odolné a maximálně bezpečné. Nafukovací bazén obdélníkový s rozměry: 2x 1x cm. Integrovaný ventil pro regulaci vypouštění pomocí zahradní hadice. Kostenloser Versand verfügbar.


Alle Produktinformationen anzeigen. S nafukovacím bazénem si vaše dítě bude užívat horké letní dny, můžete ho velmi jednoduše nafouknout a postavit téměř kdekoli. Na dětský bazén basketball poskytujeme záruku v délce měsíců. Je potřeba cca jednou za tři dny trochu dofouknout a obrázky jsou již trochu vyšisované. Bazén má pohodlné nafukovací dno.


Spodní varhánky mají někde dírku, nehledali jsem ji, nevadilo nám to. Kulatý model rozhodně postačí pro běžné rodinné dovádění. Průměr se může pohybovat od metru až po metrů, kdy už máte jistotu, že se do bazénu vejde bez sebemenšího problému celá čtyřčlenná rodina.


Dodáváme solární a krycí plachty na bazén. Plachty na bazén dodáváme v různých tvarech a velikostech. V naší nabídce najdete malé dětské nafukovací bazénky, ale také velké rodinné bazény.


V letošním roce jsou velmi oblíbené nafukovací rodinné bazény s pískovou filtrací.

Naším cílem je, abychom uspokojili každého zákazníka, který u nás nakoupí. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Krásný rodinný nafukovací bazén ve tvaru obdelníku, ve kterém užijete v horkých letních dnech spoustu zábavy a příjemného osvěžení.


Velikost bazénku přibližně 305×183×cm. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. K nafouknutí stačí obyčejná velkoobjemová ruční nebo nožní vzduchová pumpa. Obdélníkový (7) Zobrazit více.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky