čtvrtek 29. září 2016

Ztracený obrubník

Fotogaléria: Trávníkový, obrubník Trávníkový, plastový „ztracený“ obrubník Jedná se o originální oddělovač, který zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do chodníků, záhonů, skalek nebo květin. Skrytý zahradní obrubník o délce metrů značky DOMO. Obrubník slouží jako skvělý doplněk ve vaší zahradě. Používá se k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod.


Zabraňuje přemnožení, šíření a přerůstání trávy, kořenů a plevele. Zahradní skrytý obrubník. Ztracený obrubník - zahradní plastový neviditelný obrubník, který vám vytvoří skrytý okraj vašeho trávníku, chodníku nebo okrasné zahrady.


V kategorii zahradní obrubníky Vám nabízíme široký výběr plastových obrubníků jako jsou neviditelný obrubník ( ztracený obrubník ), skrytý obrubník. Jestliže dáváte přednost životnosti před vzhledem, pak plastový obrubník bude pro vás to pravé. Pokud je tomu naopak, doporučíme vám dřevěné ohraničení záhonu, případně dřevěnou minipalisádu.


Délka obrubníku je jeden metr. V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci. Skrytý obrubník můžete namontovat jako stabilizující prvek pro betonové a žulové dlažby. K instalaci ztraceného obrubníku potřebuje pouze kleště, pilku a kladívko.


Ke spojení jednotlivých obrubníků slouží zámky, které jsou na každé straně obrubníku. V horní části obruby lze ukrýt kabely, LED světla apod. V našem e-shopu vám zahradní plastový obrubník nabízíme ve dvou nejprodávanějších výškách - 45mm a mm. Plastový obrubník pro tzv. Tento plastový obrubník nabízíme ve výšce 4 a mm.


Pro fixaci zatravňovací tvárnice je nutné si dokoupit hřeby plastové. Ztracený obrubník mm Vario Ztracený, nebo také neviditelný obrubník, který lze využít jako oporu zámkové dlažby ale také na oddělování trávníku od záhonů. Po nastřižení zadního zpevňovací pásu plastu se snadno tvaruje do oblouků. Plechový obrubník je pružný, lze ho ohýbat do libovolného úhlu. Je odolný proti povětrnostním vlivům a vysokým teplotám.


Není potřeba žádných kotevních prvků. Stačí připravená úzká rýha, údery gumovou paličkou přes dřevěný špalík dojde k vodorovnému vyrovnání horní hrany obrubníku. Záhonový obrubník je vyroben z PET fólie odolné proti povětrnostním vlivům, která vytváří jasnou hranici mezi trávníkem a přilehlými záhony.


Tím je zabráněno nežádoucímu rozrůstání kořenů a přebujení. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastový obrubník. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Je to první zavlažovací systém na světě, který používá k zavlažování obrubník a zavlažovací komponenty, které se k obrubníku jednoduchým způsobem připojují.


Tento zavlažovací systém si může každý nainstalovat sám s minimální údržbou. Guttagarden a okrajů zámkové dlažby. Porovnání nabídek ztracený obrubník v českých internetových obchodech. Nejlevnější ztracený obrubník.


Výsledky vyhledávání cen zboží v českých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky