čtvrtek 22. září 2016

Ratanova souprava

V ceně kompletní sadu polstrů. Barva konstrukce odpovídající fotografii výrobku. Ratanové sedací soupravy dospěly do fáze, kdy jsou schopny konkurovat i designově náročnějšímu klasickému nábytku a vytvořit moderní vzhled vaší domácnosti.


Sháníte posezení pro chvíle s rodinou i přáteli? Poslední soupravy za akční cenu ! Výjimečná a na prostor nenáročná odpočinková souprava vám vykouzlí příjemný odpočinek.

Prodáváme sedací soupravy levně. B002a souprava Kofi z umělého ratanu Při koupi této soupravy od nás dostanete dárek - obraz v hodnotě 1. Luxusní rohová ratanová souprava , skleněná deska s antiomakovou. Povrch ratanové sedací soupravy je upraven do bílého velmi.


Ponořte se tedy do vnímání krásy přírodních materiálů všemi smysly a nechte se unést představou jak by se relaxovalo v ratanovém houpacím křesle, jak by se vyjímala třeba ratanová sedací souprava , ratanový stolek, ratanová komoda nebo by Vás oslovil ratanový věšák, botník z ratanu, ratanový květinový stolek? Nabízíme ještě mnohem více. Zahradní ratanová kávová souprava Louis Hartman je mimořádná svým elegantním designem.


Ceylon ratanová souprava v barvě coffee black.

Nábytek z exotické dřeviny ratanu získal v posledních letech na popularitě. Luxusní sedací sestava GRACE na první pohled zaujme svým líbivým designem. Z nevšedního tvarování všech částí sestavy je jasně patrné, že se jedná o. Taková ratanová sedací souprava dokáže změnit již první dojem interiéru. Ratanová rohová souprava Cyelon se stolkem a hockery.


Konstrukce je z hliníku, opletená velmi kvalitním oblým umělým. Popis produktu Rohová ratanová sedací souprava Avenberg Calypso. Velká výhoda tohoto materiálu je snadná údržba, odolnost a dlouhá životnost.


Sedací souprava nejen na zahradu, ale i do interiérů. Set se skládá ze dvou křesílek, stolku a sofa. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Zahradní sedací souprava z umělého ratanu Inca včetně polstrů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Souprav máme více, kdyby byl zájem pošleme info o ceně jednotlivých kusu za židle a stolek taky. Sestava se skládá z dvou křesel, pohovky a stolku.


Souprava Corfu FIESTAzajistí pohodlné sezení jak venku, tak v interiéru. Rohová souprava zahradního ratanového nábytku Milano II.

Milano je kombinací nejkvalitnějších materiálů. Hliníková konstrukce, lehká a trvanlivá, výplet z polyetylénu je odolný vůči vnějším povětrnostním faktorům a opěrky a matrace vyrobené z polyesteru, který je impregnovaný teflonem. Souprava se skládá z pohovky a dvou křesel, které jsou z ratanu.


Dále ze stolku, který je z masivu. Moderní ratanová sedací souprava Montana v trendové šedo bílé barvě výpletu, praktickým stolkem s odkládacím prostorem a dekoračními polštářky. Proutky výpletu jsou barveny ručně ještě před zapletením.


Polstrování je v barvě bílé kávy. Pť5ahy podušek k sezení jsou vodoodpudivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky