středa 28. září 2016

Proti kunám v domě

Pokud chováme slepice, musí být samozřejmě dobře zabezpečené). Pokud se ale rozhodnou ubytovat v chatě, na půdě či v kůlně, může majitele obtěžovat zápach, kterým si značkují své teritorium – používají k tomu pachové značky i výkaly. I proto je kuna v domě nevítaným hostem, proti kterému by měl být včasně zahájený boj víceméně samozřejmostí.


Méně i více známé způsoby, jak na kuny vyzrát Budete-li pátrat po tipech, jak na kuny , zjistíte, že drtivé procento doporučení vychází především z tzv. Přípravky proti kunám koupíte zde. Na českém území se setkáváme s kunou lesní a kunou skalní.

Oba druhy jsou si velmi blízké. Zakročení proti kunám je pak realizováno s pomocí všemožných surovin a prostředků, jež jsou velmi snadno dostupné. Možná vám pomůže pár ra jak kuny. Například pachový odpuzovač kun kouzlo přírody, nebo pachový ohradník proti kunám, který kuny odpuzuje opravdu dobře, ale smrdí i lidem, proto se nedá používat v obývaných objektech. I v případě použití pachových odpuzovačů platí že se po vyčichnutí kuna může vrátit, proto je pořeba postřiky nějakou dobu opakovat.


V boji proti kunám vám ovšem pomohou i moderní vymoženosti. Jednou z možností jsou intenzivní pachové stopy. Kuna skalní nemá ráda výrazné pachy, proto se proti ní využívají silné parfémy nebo aromatický naftalín.


V každém autoservisu nebo obchodě s autopříslušenstvím nabízejí elektronické odpuzovače kun, které plaší buď za pomocí zvuků, slyšitelné i pro lidi, nebo ultrazvuku.

Akustické odpuzovače jsou 12V a vysílají mírně slyšitelná vlnění, která vyhání kunu z motorového prostoru. Babská rada je: rozmístit lidské vlasy. Měli jsme kunu na chalupě.


Rozmístili jsme chomáčky vlasů v punčoše ( v dámské silonce) a kuna zmizela. Zbavit se jí může být náročným úkolem plným bezesných nocí, marných pokusů i ztracených nervů. Kuna v domě je nepříjemným společníkem, který vám nedá spát. Malé stvoření dokáže napáchat mnoho škody. V kategorii Ochrana proti kunám naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nová nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se týkají i bytových domů a SVJ. To, co zabralo sousedovi, nemusí nutně zabrat u vás a naopak. Boj proti kuně často trvá několik měsíců a stojí hodně nervů. Pravděpodobnost úspěchu se nedá předpovídat, někdy stačí jednoduchá babská rada, která pomůže hne jindy nefunguje účinně nic.


Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M1Ochrana proti kunám, ať se vám usadily v domě, ve stáji nebo na půdě. Generuje agresivní ultrazvuk se sinusovým průběhem, který není pro člověka slyšitelný, ale který kuny vnímají jako nanejvýš nepříjemný a všemožně se mu vyhýbají. Jak se v domě zbavit kuny? Před deseti lety jsme dokončili podkroví, včetně zateplení izolací Rockwool.


Bohužel firma, která pracovala pod nově postaveným. V přírodě obývá kuna skalní skalnatou krajinu s roztroušenými lesy – od nížin až po vysoké hory.

Kuny v přírodě loví jakoukoli kořist, kterou vzhledem k velikosti zvládnou, a jídelníček si rády zpestří i lesním ovocem. Zabezpečení příbytku proti průniku myší je tedy vaší první prioritou. Projděte sklepy a půdu a hledejte myší trus nebo typický zápach myší močoviny, tzv.


Ohryzané izolace trubek a díry v obalech potravin jsou dalším indikátorem přítomnosti myšek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky