pátek 30. září 2016

Ládví koupaliště

Koupaliště Ládví , Praha. Neben einem Kinderschwimmbecken und einem Petanque-Spielplatz ist am Gelände auch ein Restaurant für Gäste mit einem ganzjährigen Betrieb zu finden. Zrekonstruované koupaliště na sídlišti Ládví. Předělaný bazén má 30×1metru s dostatečnou hloubkou pro plavání.


Vedle je dětské brouzdaliště.

Součástí areálu jsou i dvě hřiště na pétanque a restaurace pro osob s celoročním provozem. Celé koupaliště je bezbariérové, takže si koupání mohou užít opravdu všichni. V případně chladnějšího počasí se areál otevírá i pro slunění na travnatých plochách. V Ládví se budeme koupat v bazénu Přestavba pražského koupaliště. Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování.


Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. Na děti mysleli (brouzdaliště, vodní hřib a skluzavka) i v bistru (hrací koutek).

Ti nejšikovnější mohou v soutěžích vyhrát volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Děti si vyhrají ve vedlejším brouzdališti.


Půjčují se pánské, dámské a dětské brusle. Za zapůjčení se nevybírá žádná záloha. Helma a rukavice jsou povinné pro děti do let. Provozujeme bezbarierové venkovní koupaliště. K dispozici je bazén a dětské brouzdaliště, převlékárny, sociální zařízení či restaurace.


V zimě areál slouží jako ledové kluziště. Ládví je koupaliště s výbornými službami, přitom se zde nemačkáte 27. Sport Praha sport pro děti bruslení kluziště koupaliště Ládví Praha kultura Kam v Praze na výlet? Poblíž akce Kluziště na koupališti Ládví můžeš navštívit i zajímavé historické památky , přírodní památky nebo jiné akce v okolí.


Celodenní vstupné bude 1korun, studenti a senioři 1korun. Pro děti do tří let je vstup zdarma. Vstupenky na jednotlivá představení letního kina můžete zakoupit na pokladně či bistru Biotopu Radotín.

Areál je pro Vás otevřen v letní i zimní sezoně. Mimo letního koupaliště je zde nově vybudováno veřejné zimní. Region: Praha, Oblast: Praha - Karlín, Libeň, Kobylisy, Čimice, Bohnice, Ďáblice, Březiněves, Dolní Chabry. Dostávejte informace o akcích na váš e-mail.


Každý den zasíláme všechny novinky z webu v jedné přehledné zprávě. Velký přehled pražských koupališť: Kde se v tropických vedrech zchladit? Fronty a čekání na jídlo. Daly jsme si kuřecí špíz a čekaly cca min, aniž by nás někdo upozornil. Kinobus dojel na koupaliště Ládví.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Kompletní informace o kluzišti na koupališti Ládví pro vás – poctivě aktualizované otevírací doby pro váš komfortní pobyt na pražské ledové ploše. Otevírací doba: denně od 9:do hodin Vstupné: Kč, snížené Kč Atrakce: Motolský rybník je ideální zejména pro děti. Není hluboký a má písčité dno.


Mimo koupání si zde můžete zahrát ping-pong, volejbal a další sportovní hry. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Koncentrovanou zábavu naleznete u nás v Aquacentru Šutka.


Dokonalé nové čisté prostředí s křišťálovou vodou si každý užije a děti jednou tolik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky