pátek 23. září 2016

Drtička na větve

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až cm.


Elektrický drtič větví HECHT 6snadno a rychle zlikviduje větve do průměru cm. Hmotnost drtiče je kg, s. Zpracují větve o průměru až cm. Pro tento případ je vhodné zvolit drtič větví , který dokáže odpadové dřeviny snadno zpracovat na jemnou drť.


Objem koše (l): Silné řezací ústrojí. Drtič větví je strojní zařízení sloužící k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu na štěpky vhodné ke spalování nebo kompostování. Drtič větví bere větve s listím, jehličím, rozvětvené, suché, mokré, vezme i desky a trámy. Zahradní drtiče válcové jsou vhodné na drcení větví s větším průměrem. Příkon drtiče je určující pro sílu motoru.


Drtiče větví nožové využijeme pro drcení menších větví. Maximální šířka větve, kterou drtič větví je schopen podrtit by neměla přesáhnout tuto udávanou hodnotu. Na jaké parametry se zaměřit při výběru drtiče větví.


Průměr větví – určuje, jak silné větve dokáže přístroj rozdrtit, aniž by došlo k jeho zastavení či poškození. Průchodnost – množství materiálu, které zvládne stroj zpracovat. Většinou v kilogramech za hodinu. Výkonný motor pohání velký šikmý nožový řezný disk , na kterém jsou namontovány dva oboustranné nože vyrobené ze speciálně tvarované tvrzené oceli. Když tak chodím po zahradě a dívám se na špalky poražené let staré jabloně a větve které jsem z ní orezal, tak přemýšlím, jak to může někdo z. Nožová drtička větví Nožové drtičce větví se obvykle říká také rázová drtička, protože pracuje velmi rychle.


Tento drtič je kombinovaný, tedy funguje zárověň jako drtič jablek a lis na ovoce. Drtička větví – pomocník na zahradě 28. Konstrukce tohoto drtiče je řešeno jako jeden stroj. Drtí větve až do průměru cm. Drcení pomocí nožové hlavice.


Větve z mojí jabloně, které jsou na zemi ostříhám pákovými nůžkami. Takže na zemi to leží zrovna tak, jako když ořežete od kmenu větve. To co je silnější nad 2cm jde na pilu a do kotle. Od tam to buď odvezu na mulčování, když mám zoráno, tak na depo do kouta. Ty větve do kotle, to není žádný objev.


Větve vsouváte do příslušného otvoru a tlačíte je na kotouč s noži nebo na frézovací válec. Kotouč či válec se otáčí a rozsekává větve na malé kousky. U moderních drtiček je posouvání automatické. U každé drtičky je v návodu udáván průměr větví, které v ní lze drtit. Běžné drtičky zvládají klacky a větve do průměru až cm.


Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování. Prodám drtičku větví ve velmi dobrém stavu málo používanou Lze drtit větve o průměru 5cm. Ale né ta nožová nýbrž s frézou( ozubeným kolem) Tam by ses do normy na Ořechasi vešel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Doporučujeme zahradní drtiče značek Al-Ko, Hecht, GTM, Vares a MTD. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Drtič větví Pirba je jedinečný štěpkovač na větve, který je díky precizností českého výrobce dotažený k dokonalosti Drtič větví tedy štěpkovač Pirba je výrobek určený především na drcení větví jak po prořezu tak i při likvidaci náletových křovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky