středa 25. ledna 2017

Benzínová sekačka hecht

Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 5m 2. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Benzínová sekačka s pojezdem a originálním motorem HECHT OHV. Přední kolo umožní snadnou manipulaci a objíždění. Největší odlišností od většiny ostatních sekaček je elektrický. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. HECHT 5SWE je benzínová sekačka s elektrickým startem a pojezdem vhodná pro pravidelné sečení udržovaných trávníků do 8m 2. Motorová sekačka na trávu se záběrem 51cm. Motor o objemu 190cms jmenovitým výkonem 4kW. Tráva je v režimu mulčování posekána na drobné kousky , které propadají ke kořenům trávníku, kde během – dní zcela zetlí a působí jako přirozené hnojivo. Posečená tráva je vyhazována.


Motor: BriggsStratton Výkon: kW Záběr: cm. Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Námi nabízené motorové benzínové sekačky na trávu HECHT představují optimální volbu i pro náročného uživatele.


Hmotnost kg, doporučená plocha sečení 8m2. Poměr ceny a kvality je v případě motorové sekačky HECHT na Vaší straně. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sběrný koš je vyrobený z prodyšné odolné tkaniny.


Díky pojezdu nevyžaduje sekání trávy velkou sílu pro utažení sekačky. Zachována byla i možnost startovat sekačku klasicky ručně pomocí táhla. Výška zdvihu - mm.


Základní informace Základní popis. Dlouho nepoužitá benzínová sekačka s motorem Briggs Stratton 158cc. Nastartovat nejde, chybí nůž. Zásadní odlišností od běžných sekaček je tříkolové provedení, které umožnilo uložit přední kolo do pohyblivého čepu. Vybíráte novou benzínovou sekačku a nevíte jakou značku preferovat?


Nevíte jestli užijete pojez nebo si nejste jisti s výběrem šíře záběru sečení. Od většiny ostatních sekaček se odlišuje především možností elektrického startu. Motor je plně automatický, kromě startovacího tlačítka a páky provozu nemá žádné další ovládací prvky. Všeobecné vlastnosti: HECHT 5SX je kvalitní benzínová sekačka, která velmi dobře poslouží při sečení menších až středně velkých ploch, doporučená plocha sečení je do 8m2.


Popis: Prodam roky starou benzinovou sekačku Hecht s pojezdem. Tato sekačka je vhodná na větší pozemky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky