středa 18. ledna 2017

Návrhy předzahrádek

VZOROVÉ NÁVRHY PŘEDZAHRÁDEK č. Vyberte si takovou, která svými rozměry nebo stylem nejvíce odpovídá Vaší představě o předzahrádce. Stala se nám klasická věc. Rekonstrukce domu nás naprosto vyčerpává a na zahradu nezbývají finance. Manžel vlastními silami celý pozemek srovnal do.


Projekt zahrnoval návrhy předzahrádek nebo vstupních a vjezdových partií před venkovskými chalupami, staveními a statky.

Použity byly tradiční venkovské rostliny – ovocné a domácí listnaté stromy, kvetoucí keře (šeříky, kaliny apod.), venkovské trvalky a bylinky. Provádím návrhy a realizace předzahrádek, menších zahrad nebo veřejné zeleně v regionu. Naše zelené stopy najdete například na veřejných prostranstvích v obcích Zárubice, Dědice, Rácovice, Jaroměřice, Moravské Budějovice.


S ohledem na velikost pozemku by se mohlo zdát, že půjde o těžko řešitelný úkol. Přesto projektanti nabídli majitelům několik různých variant, jak by. Naše firma se dlouhodobě zabývá návrhy a realizací zahra předzahrádek, skalek, okrasných zahradních a koupacích jezírek. Dbáme na to aby námi projektovaná a zhotovená zahrada působyla jako vyvážený funkční a estetický celek s ohledem na okolní prostředí.


Konzultace a poradenství. Projektujeme rodinné zahrady, předzahrádky, navrhujeme úpravy již starších výsadeb, případně i jen dílčí květinové záhony.

Naše návrhy vycházejí z potřeb uživatelů a originalitě daného místa. Vždy upřednostňujeme logické, jednoduché, ale přitom zajímavé a elegantní. V zahradě především respektujeme stanovištní podmínky a vlastnosti rostlin (dlouhověkost realizované zahrady) a poté funkčně provozní vztahy. Níže se můžete seznámit s předběžným návrhem revitalizace předzahrádek : stávající cesty k domům budou opraveny včetně využívaných zkratek. Podívejme se třeba na způsob řešení předzahrádek v Holandsku, USA nebo Anglii.


Předzahrádky oplocení nemají vůbec, a pokud se nějaký plůtek vyskytne, má dekorační funkci. Předzahrádka je od „zadní“ zahrady oddělena a průchod je možný buď přes branku, nebo zadním vchodem z domu. A určitě velice získá celá ulice s otevřenými předzahrádkami. Vzorové návrhy predzáhradiek č. Vyberte si takú, ktorá svojimi rozmermi či štýlom najviac zodpovedá Vašej predstave o predzáhradke.


Nabízíme návrhy rodinných zahra předzahrádek , skalek, záhonů (trvalkové, letničkové, bylinkové atd.), truhlíků, zahrádek v nádobách, pietních míst. Provádíme celkové realizace zahra realizace částí zahra návrhy zahra zahradní jezírka okrasná i koupací, ozeleňování firemních objektů, veřejné výsadby, apod. Dále provádíme údržbu a rekonstrukce zahrad a jejich částí. Zakládáme parkové i zahradní trávníky, okrasné záhony a skalky. Stavíme drobné a dřevěné stavby v zahradě (terasy, pergoly, ploty, ap.).


Taktéž provádíme terénní úpravy drobnou i těžkou mechanizací. Zabýváme se návrhy soukromých zahra předzahrádek , veřejných prostor, firemních objektů a vegetačními úpravami v krajině. Naším záměrem je vytvořit originální.


Postup tvorby projektu:.

Zahradní architektura a tvorba zahrad. Vypracujeme návrh zahrady a provedeme její realizaci, pomůžeme s následnou údržbou. Disponujeme vlastní okrasnou. Střihaný zimostráz a štěrk - návrhy předzahrádek (READERS DIGEST VÝBĚR) návrhy v dalších vyhledávačích Seznam. Opticky se otevře, rozšíří, zvýší se dojem rozlohy a prostoru.


Realizace rodinných zahrad Realizace předzahrádek a částí zahrad. Revitalizace a rekonstrukce stávajících zahrad. Provádíme návrhy a realizace zahrad a předzahrádek , veřejných prostranství, krajinných prvků. Dodáváme rostliny, … Přidat firmu do hromadné poptávky.


Naše společnost se zaměřuje na poskytování služeb v oblast. Návrhy a realizace veřejných prostranství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky