středa 25. ledna 2017

Stojan na slunečník

Ozdobný stojan pod slunečník , černá žula- leštěná, s kolečky, kg. Masivní a ušlechtilý stojan na slunečník z leštěné žuly v kombinaci s. Pořídit si slunečník, který se stane vítanou ozdobou vaší zahrady je jedna věc, vybrat k němu kvalitní podstavec je věc druhá – a kolikrát i mnohem složitější. Stojan na slunečník zajistí potřebnou stabilitu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Máte strach, že poryv větru vyvrátí váš zahradní slunečník ? Tak věřte, že s litinovým stojanem o váze 15kg se vám. Aby se váš slunečník nestal obětí náhlého větrného počasí je potřeba, aby byl kvalitně ukotvený. Tento vysoce kvalitní stojan na slunečník se jednoduše zavrtá do země, takže slunečník můžete umístit opravdu všude. Tento stojan dokáže udržet Váš slunečník na pláži před.


Stojany na slunečníky: k doručení domů nebo na prodejnu. Proč potřebujete správný stojan pro zahradní slunečník.

Díky svým kompaktním rozměrům je ideální pro menší slunečníky na Vašem balkónu nebo terase. Tento dekorativní stojan na slunečník je vyroben z polyresinu, který dobře odolává nepřízni počasí, a hodí se proto na venkovní použití. Stabilní a elegantní stojan na slunečníky do průměru metry z leštěné žuly v kombinaci s nerezovou ocelí. Zapuštěná kola na spodní části a rukojeť z. Podstavec na slunečník mramor - kg.


Kulatý stojan na deštníky z leštěné žuly, černo-šedý kropenatý vzhle včetně potažen z nerezové ocelové. Vyberte si záhradný nábytok z teaku, ratanu, eukalyptu či hliníku. Stoly, stoličky, kreslá atď. Praktický stojan na slunečník umístěte do písku nebo do země.


Se správnou základnou to půjde lehce. Roztáhnout si na zahradě během horkých dnů slunečník je samozřejmost. Nedejte ale šanci silnějšímu větru a. Stojan je odolný vůči povětrnostním a klimatickým vlivům, je nenáročný na údržbu a snadno se skladuje. Stojan je po rozložení nutné zatížit betonovou dlažbou (kachličkami) pro zajištění stability.


Je vyroben z pozinkové oceli, je velmi robustní a je odolný proti korozi, proto je velmi trvanlivý.

V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. Stojan volte tak, aby ladil s provedením slunečníku a ostatního zahradního nábytku. Jednoduše do něj slunečník umístíte a již nemusíte složitě kopat díru nebo jej zapichovat do země. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Plastový stojan na slunečník.


Pro plnohodnotné zatížení je třeba čtyři tyto sady. Objednejte si stojan na slunečník na našem eshopu a získejte tyto výhody: - Stojan Vám doručíme do pracovních dnů na jakoukoliv adresu v České Republice. Produkt je skladem u Vás za dny. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma stojan na slunečník. Ušetříte tak čas i peníze.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky