pátek 20. ledna 2017

Past na hmyz

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Lepící past ve formě otevírací knihy na šváby a jiný lezoucí i létající hmyz. Bez jedů a zápachu, s příchutí lískového oříšku pro zvýšení přitažlivosti. Pak už jen past naplňte něčím sladkým, co hmyz přiláká. Mohou to být zbytky limonády nebo třeba roztok připravený z trochu medu a cukru. Uvidíte, že taková laskomina hmyz rychle přiláká.


Ten vleze úzkým hrdlem dovnitř, aby si pochutnal, zpátky ven už se ale nedostane. Vysoce odolné lepidlo pro aplikaci na ručně vyrobené lepové pasti na lezoucí i létající hmyz. Netoxický lep na hmyz Viktory Glue – vhodný nejen do.

Pověste past na hmyz na slunném místě v blízkosti okna nebo na balkón. Důležité je dát do pasti něco co kvasí níkoliv vodu s cukrem aby past nelákala včely. Past je účinná na mouchy, vosy, sršně atd.


Past můžete s úspěchem používat od jara do léta. Past není vhodná pro vnitřní použití. Past má výrazně žlutou barvu, která přitahuje hmyz. Průhledná nádoba umožňuje nahlédnout dovnitř.


Hmyz přestane obtěžovat, relaxace bude příjemnější. Létající hmyz je lákán přírodním atraktantem rozpůštěným ve vodě v pasti, vše bez použití hmyzu. Chrání vás, vaše zvířata a životní prostředí. Atraset je lepová past s atraktantem neobsahující insekticidy, na šváby, rusy, a jiný lezoucí hmyz.


Stačí ji zhruba do poloviny naplnit sladkým sirupem a pověsit na požadované místo. Do pasti vlétnuté vosy se ven již nedostanou. Dýmovnice na hubení veškerého hmyzu. Zahubí vše živé od roztočů až po štěnice a šváby.


Unbeatable Earns GOLDEN BUZZER From Dwyane Wade! Zavěste nebo postavte past na potřebné místo a naplňte do poloviny sirpem.

Sirup naláká hmyz dovnitř do nádoby, kde uvízne. Po naplnění hmyzem, lze nádobu vyčistit a opětovně použít. Temo Trap – lepová past na lezoucí hmyz do domácnosti. Lepová past na hmyz s potravním atraktantem odchytává široké spektrum lezoucího hmyzu v domácnosti.


Safestore Easyread Monitorovací past na skladištní hmyz. Je nástražná past , která je tvořena plastovou staničkou, uvnitř které je již připravené lepidlo. Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Past slouží k polapení nežádoucího hmyzu.


Mezi nejběžnější hmyz patří: komáři, mouchy, vosy a sršně. Látka umístěná uvnitř nádoby přitahuje létající hmyz, kterému zároveň slouží jako past. Hmyz, který přiletí do vaší blízkosti, bude lákán do pasti a tím se omezí výskyt hmyzu v okolí pasti. Mosquito Ex Deco, past na hmyz , UV světlo, W Už žádný otravný hmyz!


Při použití dýmovnice vytváří suchý kouř, který perfektně proniká i do těch nejmenších mezer, škvír, do textilií, a hubí tak i dobře schovaný hmyz. Kouř nezanechává žádné stopy na stěnách, nábytku ani na oblečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky