čtvrtek 19. ledna 2017

Dlažba mrazuvzdorná

Venkovní mrazuvzdorná dlažba. Produkty skladem do dnů u vás. Mrazuvzdorná dlažba Mrazuvzdornost je základní vlastnost dlažby.


Základním předpokladem,, aby dlažba byla mrazuvzdorná je, aby v střepu dlaždice byly co nejmenší póry, do kterých by mohla nasáknout voda, která při ochlazení zmrzne a zvětší svůj objem a může roztrhnout dlaždici. Tak isto dlažba s imitáciou kameňa môže byť použitá ako v interiéri, tak v exteriéri.

Aby dlažba na terasu mohla byť použitá v podmienkach exteriéru, musí spĺňať určité technické parametre. Vonkajšia terasová dlažba je protišmyková s R11. Zvýraznite si svoj exteriér aj s obľúbenou mrazuvzdornou dlažbou s imitáciou dreva, betónu, mramoru a kameňa, či vintage alebo luxusným vzhľadom. Série Climb je mrazuvzdorná dlažba sledující současné trendy v oblasti keramických obkladů a dlažeb. Díky nejmodernějším technologiím digitálního.


Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Do extrémních podmínek je vhodné použít mrazuvzdornou dlažbu, nejlépe mrazuvzdornou dlažbu protiskluzovou. Zaručeně si vyberete Vámi požadovanou velikost a také design.

Velmi oblíbenou se v poslední době stala dlažba rako. Vybrali jsme pro vás vysoce odolné dlažby, které jsou mrazuvzdorné. Keramická dlažba dokonale propojuje praktické výhody s krásou přírodní kameniny v příjemných hnědých odstínech. Dejte vašemu domovu nádech tradice i moderny s přírodní kameninovou dlažbou. Takto formátovaná mrazuvzdorná dlažba z prírodného kameňa je vhodná na vonkajšie dlažby, terasové dlažby, dlažby do exteriéru ale aj ako fasádne obklady, interiérové kamenné obklady, kamenné ploty, kameň na sokel, obklad krbu a podobne.


Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Za moderní dlažbu je v dnes považována hlavně velkoformátová dlažba. Při výběru dlažby do exteriéru (např. na terasu) je nezbytné, aby byla dlažba mrazuvzdorná. Vyrába sa vypaľovaním pri vysokých teplotách z kaolínov, ílov, živcov a iných prísad. Môže mať povrch neglazovaný alebo upravený glazúrou.


Matná dlažba v imitaci cementu, betonu nebo chcete-li v imitaci cementové stěrky - to je série Cementum. Glazovaná rektifikovaná dlažba, mrazuvzdorná s otěrem PEI IV se hodí jako do interiéru, tak díky své mrazuvzdornosti a protiskluznosti Rtaké do exteriéru. Levné dlažba do koupelny, mrazuvzdorná a dlažba na vnitřní schody - velký výběr naleznete. Slinutá, mrazuvzdorná kalibrovaná dlažba o zesílené tloušťce 2cm jde ruku v ruce s podkladovými terčíky, na které se přímo pokládá.


Vyberte si vonkajšiu dlažbu na terasu, chodník a na balkón, či do záhrady, garáže, okolo bazéna alebo na schody. Dodajte Vášmu exteréru nový moderný vzhľad s našou dlažbou.

Obe tieto hľadiská sú dôležité, preto sa na žiadnom z nich neoplatí šetriť. Je to ideálna dlažba na terasy, balkón, chodník, k bazénu, do záhrady, ako šľapáky do trávy. Na to je úplne ideálna vymývaná dlažba , ktorá zabraňuje pošmyknutiu vďaka jej povrchu vystupujúcich kamienkov. Exteriérové dlažby sú v nových kolekciách riešené komplexne.


Harmonicky sa dopĺňajú s interiérovou dlažbou v dome, dlažba na terasu je v tej istej farebnosti, navyše je protišmyková! Nejeden interiérový dizajnér vám pri rekonštrukcii či výstavbe domu povie, že podlaha neskôr bude zrkadliť celý priestor. WPC dlaždice GSamoa jsou součástí komplexního podlahového systému Ga jsou praktickým řešením pro.


Atraktívna mrazuvzdorná dlažba zo série Natural vám umožní splynúť s prírodou a dodá na exkluzivite vašich exteriérových priestorov a objektov. Potřebuje vaše podlaha nový kabát? Ať už je řeč o dlažebním obkladu venkovním nebo vnitřním, pořízením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky