čtvrtek 26. ledna 2017

Plastový barel 1000l

Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Výpustní ventil: DN (5cm),závit:hrubý nebo jemný dle skladové dostupnosti. Nalévací otvor: DN 1(15cm).

Hygienicky nezávadný plastový kanystr s madly a otočným uzávěrem. Kanystr je vyrobený z vysokohustotního polyetylenu. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Plastový sud s poklopom a vypúšťacím ventilom. Použitie: na dažďovú vodu. Imitácia dreva, objem 240L. Priemer 700mm, výška 860mm.


L plastové nádrže s novou plast. Prodává se s antracitovým plastovým víkem. IBC PŘÍSLUŠENSTVÍ VELKOSKLAD PŘÍSLUŠENSTVÍ K IBC.


Možnost osobního odběru ve velkoskladu v Třebíči. Zaslání pro velkoodběratele řešíme. Nabízíme sudy a barely na vaší zahradu za výhodné ceny s dodáním do hodin. To vše z pohodlí vašeho domova. L IBC kontejner (nádrž) se vstupním otvorem 15cm, vypláchnutý, včetně klece a dřevěné palety.


Nejžádanější plastový sud vůbec. Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti tak v průmyslu. Hodí se pro skladování či přepravu celé řady materiálů a chemických látek.

Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptávajícího. Barel širokohrdlý l: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Průhledný zásobník umožňuje kontrolu množství krmení či vody v zásobníku. Aukro Dům a zahrada Zahrada Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobn.


Coveris plastový sud šroubovací l. Madla pro snazší přenášení a otočný uzávěr. Přesný design Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky