pondělí 30. ledna 2017

Roboticka sekacka na travu

Takže v pravidelných intervalech (záleží na četnosti provozu a velikost sečené plochy, na to nejlépe přidejte sami) doporučuji věnovat péči: Kolečkům – namotává se do nich tráva, listí nebo další předměty, které se na zahradě vyskytují. Robotickou sekačku lze ovládat z pohodlí zahradního křesílka. Sečení trávy se stane zábavou stejně jako létání RC modely.


Robotická sekačka na trávu seká rychle a čistě pruh za pruhem. Díky funkci „Logicut“ vypočítá Bosch Indego efektivní dráhu a poseká ji v. Chcete-li mít krásný a zdravý trávník, je důležitá jeho pravidelná údržba. Podíváme se na různé typy travních sekaček, vysvětlíme si jejich rozdělení a některé otestujeme. Pro větší zahrady nebo pro zahrady s komplexními strukturami.


Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol. Chcete-li na straně používat všechny funkce neomezeně, prosím povolte používání cookies a obnovte stránku. Web vyžaduje Javascript pro správné zobrazení obsahu a funkcí.


Prosím aktivujte ho v nastavení prohlížeče a obnovte stránk. Výdrž robotické sekačky na jedno nabití uvádějí výrobci většinou v m² nebo jako dobu sečení v minutách. Tento údaj platí při ideálních podmínkách a pohybuje se od 1do 3m² nebo až do 1minut.


V těžším terénu se vydrž akumulátoru zkracuje. Robotické sekačky od společnosti Husqvarna vám posekají trávník snadno a bez ohledu na povětrnostní podmínky nebo terén. Se sekačkou Husqvarna Automower.


Jsou inteligentní a výkonné, takže si budete moci užívat dokonalý trávník ve vynikající kondici. Není proč váhat – šetřete čas a užívejte si svou zahradu. Sekačka Autoclip to má pod kontrolou (a je to perfekcionista). Pro další nepředvídané situace je sekačka na vrchním krytu vybavena velkým tlačítkem, kterým ji lze rovněž kdykoli okamžitě zastavit.


Nabíjecí cyklus trvá minut, po té může sekačka pracovat přibližně minut. Sekačka si poradí se svahy do stoupání , což odpovídá 20°. Navíc robotické sekačky na trávu za trvale nejnižší ceny. Sekačky na trávu jsou nedílnou součástí každého domu i chalupy. Při koupi máte na výběr hned z několika typů a jedním z nich jsou aku sekačky na trávu.


Travní aku sekačky nabízí komfort při sekání, jaký jste dosud nezažili. Není nutné za sebou stále tahat přívodní kabel, jako při práci s elektrickými sekačkami. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Sekačka na trávu benzínová, elektrická a aku – jaký pohon zvolit?


Zahradní sekačky dělíme podle pohonu na benzínové, elektrické a akumulátorové. McCulloch má za sebou dlouhou historii, orientovanou na vývoj výkonných a spolehlivých výrobků. Díky mulčovacímu systému jsou zbytky posekané trávy rovnoměrně rozprostírány, což zajistí kvalitní. Výhoda pro uživatele: Krásný trávník.


Pro muže jsem parťák - zahradník. Zatím co já sekám, on dělá jiné užitečné práce na zahradě nebo využívá volného času ke hrám s dětmi. Automatická sekačka na trávu Husqvarna Automower 5AWD je inovativní, vysoce výkonná robotická sekačka s pohonem všech kol určená pro profesionální použití. Trávník udržovaný automatickou sekačkou navíc na první pohled nadchne svým hedvábným kobercovým vzhledem. Zároveň se jedná se o nejšetrnější způsob údržby, jaký svému trávníku můžete dopřát.


To znamená složitější, členité zahrady s různorodým oplocením a větším množstvím zákoutí, zatáček a jiných překážek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky