středa 18. ledna 2017

Rhombus obklad

Bei Wer liefert was treffen sich berufliche Einkäufer mit echtem Bedarf! Obklad , který vydrží po generace. Na zakázku pro vás vyrobíme venkovní obklady z masivního modřínu. Vydrží vám desítky let a nepotřebují žádnou.


Profil ThermoWood rhombus SSS 26xpre vonkajšie obklady budov na slnečné clony a iné deliace priečky, obklady fasád a žalúziové systémy.

Rombusový profil je vhodný na moderné fasády domov, chát, garáži a iných objektov. Tatranský obklad sa spája cez perodrážku v rôznych profiloch. Vďaka perodrážke je vytvorený pevný spoj.


Severské dreviny (napr. sibírsky smrek) sa vyznačujú vyššou hustotou a pevnosťou vďaka podnebiu, v ktorom rástli, čo zaručuje jeho dlhú odolnosť a trvácnosť. Voděodolný, Ekologické, stylové. Typ RHOMBUS (tvar RHOMBOID – rovnoběžník s úhly a 1stupňů). Tento profil je vhodný především pro odvětrávané fasády.


Krycí šíře je závislá na velikosti větrací mezery.

Doporučuje se mezera - mm. Díky použité dřevině (sibiřskému modřínu) není nezbytně nutné chránit tyto palubky ochrannými nátěry – palubky pak získají typickou šedo-stříbrnou patinu. FASÁDNÍ OBKLADY Rhombus.


Vyrobíme a kamkoli dovezeme fasádní obklady z modřínového dřeva a veškeré příslušenství, jako jsou lišty a spojovací materiál. Palubky Rhombus jsou čtyřstranně hladce hoblovaná prkna se šikmými stranami. Používají se k pokládce fasád v exteriéru.


Vhodným materiálem pro fasády. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Rhombusový obklad sa vyrába zo sibírskeho smreku alebo sibírskeho smrekovca (červený smrek) s väčšou hustotou, odolnosťou voči poveternostným vplyvom a následne s vyššou kvalitou spracovania.


Prirodzene odolná svetlá drevina. Na dopyt iné profily a rozmery. Kvalita VEH TOP AB - kvality A. Táto stránka používa cookies. Co je fasádní profil Rhombus ? Rhombus dvojitý sa vyrába zo zo sibírskeho smreku s väčšou hustotou dreva v Estónsku. Je to fasádní čtyřstranně hoblovaný profil ze sibiřského modřínu se zkosenými stranami.


Použijete ho na obklad fasády (pro provětrávané fasády).

Drevina sibírsky smrekovec je prirodzene odolná drevina vhodná do exteriéru. Sibírsky smrekovec AB (Larix sibirica) Sibírsky smrekovec, pôvod Európa, Rusko. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové. Rhombus profil je určen na lehké odvětrávané fasády, nebo jako výplň do plotových bloků.


Rovněž můžeme dodat i podkladové čtyřstranně hoblované hranoly různých profilů. Rhombus jsou venkovní palubky ze sibiřského modřínu - Informace o nákupu: Palubky jsou hoblované a dodávané bez povrchové úpravy. Je potřeba abyste se před nákupem seznámili s technickými normami klasifikace sibiřského modřínu, které se nacházejí na konci každé stránky. Equipe, renomovaný španielsky výrobca keramických a porcelánových dlaždíc, hrdo ponúka sériu viacúčelového porcelánového kameniny so zameraním na štruktúru obkladačiek. Equipe, renomovaný španělský výrobce keramických a porcelánových dlaždic, hrdě nabízí sérii víceúčelového porcelánové kameniny se zaměřením na strukturu obkládaček.


Nakupujte od specialisty na sibiřský modřín - více. Fasádní obkladové profily Rhombus v rozměru 21x68mm ze dřeviny sibiřský modřín. Materiál pro obklad fasád musí být pevným, s dlouhou životností a odolností proti atmosférickým a klimatickým podmínkám. Modřín odpovídá všem takovým podmínkám ideálně. Rhombus kosý je fasádny drevený obkla ktorý je vytvorený z lamiel kosodĺžnikového tvaru.


Rhombus kosý sa vyrába zo zo sibírskeho smrekovca (severského červeného smreku) s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a taktiež vysokou hustotou dreva a zaujímavou farebnosťou. Oblíbený fasádní profil Rhombus v rozměru 21xmm vyrobený ze dřeva Sibiřského modřínu. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky