neděle 29. ledna 2017

Zahradní skládací židle

Kvalitní zahradní židle a křesla oceníte vždy. Když budete jen tak sedět pod hvězdami i když budete snídat na terase. Využijete polohovací, stohovatelné, nebo skládací ? Nabízíme plastové, hliníkové, z umělého ratanu.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Skládací židle Coleman Quad chair green, kvalitní campingová židle s vysokou nosností. Jsou ergonomicky řešená pro pohodlný pose disponují loketními opěrky a jsou robustní. Některé se dají zcela složit.


Jsou připravená pro použití podsedáku a potahů. Jsou vhodná na venkovní terasy a zahrádky. Mohou být vyrobené z kovu, hliníku, plastu, dřeva anebo v kombinaci dvou materiálů. Vhodná jsou na terasy, zimní zahrady, do hotelů i do domácnosti.


Jsou odolné proti povětrnostním podmínkám.

Vybírejte z 3produktů v kategorii zahradní židle. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Sedák tvoří proplétané kovové pláty a skvostný opěrák zdobí mozaika z pravého kamene.


Zahradní židle s kovou konstrukcí černé barvy. Schnell und sicher online buchen. Vyberte si zahradní křesla u nás.


Vybrat můžete vybrat z různých materílů ať už z kovu, dřeva, masivu, teaku, ratanu. Kempingová sada - 2x skládací židle s držákem - černá Praktický pomocník na cesty o hmotnosti kg, vhodná do kempu nebo na ryby. Skládací zahradní židle SUNDERLAND je vhodná i menší terasy a balkóny domů, díky snadné manipulaci ji v okamžiku snadno složíte. Dřevěný zahradní nábytek z exotické dřeviny akácie s netradiční barvou. Na Bianu najdete zahradní křesla z ratanu, dřeva, plastu i hliníku pro dokonalý venkovní relax.


Použitý materiál odolává povětrnostním podmínkám a tyto zahradní židle dobře snáší pobyt na otevřeném prostranství, nevadí jim déšť, změna teplot ani výkyvy počasí. Výborné vlastnosti mají plastové a hliníkové zahradní židle. Tyto židle mají možnost stohování a významným způsoben tak šetří místo a ulehčují manipulaci. CZ bude ozdobou každé zahrady či terasy. Podívejte se také na další zahradní nábytek , který máme na Mall.


Jetzt buchen mit Booking.

Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Podle typu materiálu je dána i náročnost na údržbu.


Potah lze zpravidla z židle sundat a vyprat, případně po čase vyměnit za jiný. Z finančního hlediska investujte do židlí podle jejich využití. Na občasné kempování vám stačí jednoduché skládací stoličky za pár korun.


Naopak na dlouhodobé využití na zahradě je lepší investovat více do kvality. Promyšlený systém skládání židle zajišťuje bezpečnost a jednoduchost použití. Ideální balkónová cenově dostupná židle. Plastová židle BIRKI najde své využití v domácnosti, na zahrádce, při kempování i balkónech.


Zároveň svým jemným a přesto propracovaným designem. Profesionální klientský servis 3. Garance doručení do dvou dnů 4. Velmi cenově dostupné provedení. Masivní provedení židle zajišťuje její stabilitu. CATTARA MERIT XXL 95cm Skládací křeslo Merit XXL je ideálním prostředkem.


CATTARA LYON tmavě zelená Kempingová židle Lyon je klasická, skládací židle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky