pondělí 23. ledna 2017

Grilovaci motorek

Kaufe 5w Original 229. Preisvergleich bei idealo. Nejsilnější motor na gril z naší nabídky je UMR03. Tento motorek lze použít na grilování až 1kg masa.


Spolehlivý grilovací motorek do 100kg.

This feature is not available right now. Premium Loading. Skip trial month free. Unsubscribe from runmen70? W kryt motoru je kovový doporučené zatížení od výrobce je 40kg tlačítkový.


Nové řešení rožně pro grily Campingaz. Dlouho jsme čekali na modernější motorek ke grilům Campingaz, které jsou na trhu velmi rozšířené.

Grilovací motor 180W, ot. Hledáte grilovací motorek ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pro častější grilování zvláště velkých kusů masa využijte raději motorek na gril 220V, který se pomocí kabelu zapojuje do elektrické sítě. Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa současně. Vhodný i pro velké množství grilovaného masa.


Pohon - napájení - baterie - velký monočlánek (není součástí balení). Schau Dir Angebote von ‪-motor‬ auf eBay an. Bateriový grilovací motorek CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s jehlou.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Motorek 12V je bateriový a je určen obvykle k malému grilu pro grilování například kuřete.


Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Udávaný „výkon“ je kg. Kvalitní a silný grilovací motor.

Doručení do druhého dne s dopravou zdarma. V grilovací motorek pro těžší kusy masa. K motorku lze zakoupit zdroj AS 20. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Informace o výrobku Popis.


Motorek na gril, který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Maximální zátěž je kg. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Sháníte spolehlivý pohon pro grily na kuřata, kýtu nebo sele? V naší nabídce naleznete grilovací motorky pro hobby použití i vysoké zatížení. Přihlašte se k odběru a buďte informováni včas.


Napájení 5V, baterie typ 1x není součástí balení. Motorek nevystavujte dešti nebo jinému druhu vlhkosti, přívodní kabel nevkládejte do ohniště nebo na zdroje velkých teplot. Používejte vždy originální přívodní kabel, který je součástí výrobku.


Motorek bude otáčet maso za Vás, takže si při grilování usnadníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky