pondělí 30. ledna 2017

Trutnov plavecký bazén

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Platnost zakoupené vstupenky na hodin je měsíců od prvního vstupu. Proto provozovatel sportovních zařízení města Trutnova MEBYS Trutnov s. K dispozici je sauna, solárium, masáže a fitness.


Ubytování v centru Pece pod Sněžkou v srdci Krkonoš, v komfortních apartmánech - celé východní Krkonoše s jejich kouzelnou přírodou, lyžařskými. Penzion Pohoda - komfortní ubytování v centru Trutnova. Nejúspěšnějším týmem se stali závodníci Apache LOKO Trutnov.


Medaile získali : Jirka Matouš, Kryštof Kábrt, Anča Kráčmarová, Andrea Langová, Sláva Žalský a Tomáš Coufal.

Provozujeme plavecký bazén. Pořádáme lekce aquaerobicu, baby plavání či sportovního plavání. Nabízíme výuku pro školy a školky. Možnost pronájmu pro skupiny a oddíly i na dětské oslavy. Sportovci uvítají pětadvacetimetrový osmidráhový bazén s tribunou pro 2diváků, který odpovídá pravidlům FINA pro pořádání plaveckých závodů.


Pro plavání kojenců je k dispozici samostatné plavecké centrum. Aquasvět je vybaven centrálním čipovým systémem. Velký 50m bazén , zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou.


Wellness, fitness, plavecká škola a letní venkovní pláž. Wir machen die Rückgabe einfach. Plavecký bazén patří v Trutnově mezi nejoblíbenější sportoviště. Bazén je skvělou alternativou pro deštivé dny, kdy nelze chodit po vršcích blízkých Krkonoš. O jarních prázdninách bude plavecký bazén otevřen pro veřejnost od 14:do 20:00.


Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku. V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let. V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. Prohlédněte si bazén v nové virtuální prohlídce.


Wellness centrum bazénu Liberec nabízí široké možnosti sportovního vyžití.

Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. Od této soboty (1.) bude rozšířena pro veřejnost provozní doba plaveckého bazénu o hodinu od 10. Krytý plavecký bazén s možností širokého.


Rovněž je z bazénové haly vstup na Slunnou loučku a to zdarma pro všechny návštěvníky krytého areálu. Krytý bazén v Trutnově nabízí svým návštěvníkům velký bazén 25m s osmi drahami, dětský bazén o rozměrech x 6m, skokanské můstky, saunu, solárium, masérské služby, fitness a vířivku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky