středa 25. ledna 2017

Ocelové přístřešky

Jedno mají přesto společné - prémiovou kvalitu, která je zárukou dlouhé životnosti a 1 ochrany vozu před rozmary počasí. Jedná se například o velmi prestižní garážové stání na auto s plachtou označené jako Prestige. Jednak pro svou dlouhotrvající a bezúdržbovou vlastnost.


Ocelové přístřešky či vchodové stříšky. Co nesmyje déšť, stačí jednoduše opláchnout zahradní hadicí. A váš carport je zase krásně čistý.

Někdo hledá levné hliníkové přístřešky , někdo ocelové kvalitní kryté stání neboli carport. U obojího si můžete vybírat z mnoha tvarů, materiálů, barevných variant až po různé střešní krytiny. Montáž je rychlá, běžně hotová do hodin, ihned po jejím dokončení je váš nový carport připraven chránit vůz, dodávku, loď nebo motorku před nepřízní počasí dnem i nocí. Najděte dodavatele pro téma ocelové přístřešky.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Letní akce na přístřešky. Moderní přístřešky na auto.

Levné přístřešky na auto. Dřevěné přístřešky na auto. Betonové garáže s podlahou.


Přístřešky mají ocelové stojky , na kterých je osazena střešní rámová konstrukce s plochou střechou, krytou trapézovým plechem. A chtějí pro sebe i své auto to nejlepší. Veškeré ocelové díly přístřešku jsou zinkovány speciální metodou Galvalume. Tím je dosažena 5x až 6x větší odolnost vůči klimatickým vlivům a následnému vzniku koroze, než v případě žárového zinkování. MH parkování kol Navrhneme a dle vašich představ vyrobíme pro Vás originální či typový vzhled přístřešku pro parkování vašich aut, parkování kol, zastávky městské hromadné dopravy.


Přístřešky jsou vyrobené z ocelových zinkovaných profilů s trapézovou pozinkovanou krytinou o síle 5-mm. Pokud nepotřebujete celou halu, jen doplnit stávající o přístřešek nebo jiné místo, pak zvolte rozhodně ocelový přístřešek od. R garáže přístřešky zastřešení pergoly carporty mobilní stavby montované haly domky skladovací.


Zajistíme rychlou a kvalitní výstavbu. Máme dlouholetou praxi v oboru výstavby halových konstrukcí. Průmyslové objekty můžeme kdykoliv doplnit o některé z našich konstrukcí.


Vyrábíme přístřešky , zábradlí, nerezové zábradlí, venkovní zábradlí, ocelové konstrukce, schodiště. Kovové přístřešky vyrábíme pro vlastní účely při výstavbách různých objektů. Ohlídáme si tak kvalitu, rozpočet i termín.


Pokud nemáte garáž nebo vám již nestačí její prostor, řešením je právě G-stání.

Hliníkové přístřešky jsou bezúdržbové , odolávají korozi, vydrží fungovat celou řadu let a vaše auta tak budou déle chráněna před nepřízní počasí. MH kola Výrobní program zabezpečuje kolektiv zkušených a kvalifikovaných pracovníků. Dbáme na precizní řemeslné zpracování, zejména pak na přesnost a vzhled. Dále vyrábí a montuje ocelové konstrukce, dveře, vrata, brány, madla, sklopná madla, prosklené a polykarbonátové přístřešky, projektuje a vyrábí hydraulické válce, hadice, hydraulické rozvodové bloky, provádí servis a poradenství v oboru hydrauliky a pneumatiky.


Naše společnost se dynamicky rozvíjí a má své pevné místo na trhu. Do této kategorie patří zahradní přístřešky na dřevo s objemem 3-5m3. A malé stojany na dřevo 2-4m, vhodné k umístění na terasu, před vchod ale také do interiéru, ke krbu v obývacím p. Výroba zábradlí, schodišť, pojezdových bran, vrat a ocelových konstrukcí. Jak na ještě efektivnější vytápění dřevem? Právě s ním vám pomohou prémiové.


O společnosti Hlavní předmět podnikání KOVO PLANÁ a. Hlavním předmětem podnikání KOVO PLANÁ a. V e-shopu naleznete tyto druhy garáží: plechové garáže, montované garáže, betonové garáže, polské plechové garáže, dřevěné přístřešky pro auta, luxusní přístřešky na auta, plechové zahradní domky, hliníkové pergoly, opěrné zdi, garážové příslušenství, levné garáže, luxusní a vysoce jakostní garáže. Přístřešky a prosklené altány v kombinaci kalené, bezpečnostní sklo s nosnou konstrukcí s nerezových nebo ocelových materiálů. OCELOVÉ KONSTRUKCE Jednoduché zámečnické konstrukce v různých povrchových úpravách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky