středa 25. ledna 2017

Oplechování terasy

Střechy Vršecký - izolace plochých střech - oplechování - ploché střechy, terasy , stavební klempířství, výškové práce - Středočeský kraj - Beroun. This video is unavailable. Oplechování okapu, neboli okapní plechy, se provádí nejčastěji u. Střešní oplechování Vám dovezeme po celé ČR. Zahradní pergola o vnitřních rozměrech 3x 5cm. Po pokládce střešní krytiny není již možné provést oplechování střechy.


Zadání oplechování pergoly a okap === Nabídka Uveďte prosím rozměry, případně zašlete foto, obratem zpracuji nabídku, zda se. Vážení, dovolte mi tímto poděkovat za váš klientský přístup ve věci dodání, montáže a následných konzultací týkajících se naší nové terasy. Vhodným řešením proti uvolňování dlažby a postupné degradace Vašeho balkónu či užitné terasy je jejich okrajové oplechování.


K tomuto plechu je přivařena PVC folie a je tím zajištěno její ukotvení k budově. Ukončovací profily pro balkony a terasy. Volné hrany balkonů a teras jsou neustále vystavovány povětrnostním vlivům. Montáž pochozí hydroizolační fólie Fatrafol 8(zelené barvy), včetně oplechování PVC plechem. Nejdříve probíhají přípravné stavební práce, kterými se upraví starý.


Izolace terasy krok za krokem V první fázi bylo nutné vybourat dlažbu a podkladní beton, abychom se dostali až k původní vrstvě hydroizolace. Ta byla skutečně na většině plochy rozpraskaná a degradovaná. Provedli jsme nové oplechování terasy naspádované přes okraj terasy na plochu dvora. Poptáváme zednické práce v koupelně - úprava vyzděných nik na stěnách, příprava sprchového koutu a usazení a vyzdění vany. Cena dohodou, realizace ihned.


Mezi oplechování střechy patří i závětrná lišta. Ta se používá na přesahujícím konci střechy a na štítu střechy , pokud nad střechou nevystupuje atika, zeď atp. Stav terasy před rekonstrukcí, původní oplechování.


Uchycení okapnice – detail. Detail oplechování vstupních dveří. Klempířské práce, profily z poplastovaného. Díky osvědčeným upevňovacím technikám. Vespod upevnění drátoskla na kovovou konstrukci.


Termín a čas realizace: Termín je na domluvě. Pro její kvalitní ochranu je nezbytný správný výběr hydroizolačních materiálů a důsledné propracování všech detailů. K tomu se musí používat kvalitní potřebné doplňkové prvky. Pokládka hydroizolační folie z PVC.


Fólie jsou určeny pro pochozí vodorovné plochy. Na nezastřešený balkon spadne při každém větším dešti až milimetrů srážek za hodinu. Díky těmto vlastnostem jsou vhodné i na podlahy k bazénům. Terasy jsou odolné i vůči slané vodě a chloru.


Nemusí se však oproti dřevu nijak impregnovat, natírat ani jinak povrchově upravovat či ošetřovat. Přečtěte si více o klempířských prvcích v následujících článcích o oplechování z naší databáze odborných textů. Výběrem správného návrhu bude vaše skladba balkonu či terasy nekompromisně úspěšná. Předejdete škodám, které mohou způsobit okolní vlivy (zima, mráz, déšť aj.), neboť ani obklad a obklad nejsou zcela vodotěsné.


Pro další dotazy či poptávku na kalkulaci cenové nabídky volejte na níže uvedené číslo, nebo použijte náš kotaktní a poptávkový formulář do kterého můžete uvést vaše požadavky, rozměry vašeho balkónu, lodžie, pergoly, terasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky