pátek 20. ledna 2017

Ostřič seker fiskars

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Skandinavisches Wohndesign. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. This feature is not available right now.


Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou.

Má mechanismus, který se jednoduše ovládá. Skládá se z vodící drážky, keramických kotoučků. Zajišťuje optimální ostří a jeho dlouhou trvanlivost u seker i nožů. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Pracovní nářadí je pro pracujícího bezpečnější, pokud je jeho ostří pravidelně udržováno, je stále dostatečně ostré.

Dokonalé ostří také snižuje námahu při vykonávané práci. FISKARS ostřč seker Fiskars ostřič seker , maček a nožů, pro zajištění ostrosti a bezpečnosti pracovních nástrojů. Udržuje optimální úhel ostří po celé délce čepele a nůž pak po dlouhou dobu pěkně řeže. Je také vhodný pro ostření tlustých čepelí jako mají velké kuchyňské nože a sekáčky.


Samotný ostřič je vybavený keramickými ostřicími kotoučky, které zaručí ideální míru ostrosti. Ostřič Xsharp má snadné používání. Vodící drážka zajistí optimální ostřicí úhel. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Odolné keramické kotoučky. Jednoduchý ostřič seker a nožů Fiskars vám usnadní používání vašeho nářadí a udrží je stále ostré. Pod mírným tlakem čepele na brusné kotoučky pohybujte 4–krát tam a zpět, jako když řežete.


Tolle Rabatte auf viele Produkte. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Fiskars-‬ auf eBay an.


Univerzální ostřič nožů a seker Fiskars Xsharp zajišťuje optimální nabroušení. Vybaven protiskluzovými nožkami pro bezpečné zacházení.

S pravidelným používáním se zajišťuje optimální ostří a tím i jeho dlouhá trvanlivost u seker i nožů Fiskars. Pro pravidelnou péči o nože a sekery Fiskars. Dva ostřiče v jednom - brusný úhel je optimalizovaný pro nože i sekery. Má odolné keramické kotoučky. Vhodný pro praváky i pro leváky.


Pravidelná péče pomáhá udržet nože a sekery Fiskars stále ostré. Délka: 1mm, šířka: mm, hmotnost: g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky