čtvrtek 26. ledna 2017

Vodní lampion

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Nakupujete a více ks vodních lampionů?


Proměňte vodní plochu na jezero plné světla! Svá tajná přání jednoduše napište na lampion, případně je do něj pošeptejte.

Sejděte se a odešlete po vodní hladině svá přání společně. Určen k vypuštění po říčce i ozdobení zahradního. Funkci mají stejnou jako létající lampiony.


Vodní lampióny ks - mix barev. Také od Vás odvedou zlé duchy a pokud na ně napíšete svá přání, tak je po vodě donesou až na konec světa a pomohou Vám je vyplnit. Tento efekt je ještě násoben tím, že se zde spojují dva neslučitelné živly - oheň a voda.


Voda unese lampion až na konec světa, kde budou vaše přání a touhy vyslyšeny. Jako originální dárek se hodí na veškeré oslavy, které probíhají poblíž klidné vodní hladiny.

Udělejte si romantickou chvilku a pusťte si na vodu tento vodní lampion. Nebo jejich použijte jako osvětlení do zahrady u večerních posezeních. Osvětlený lotosový květ ozářený svíčkou vypadá na vodní hladině velice romanticky.


Hledali jste vodni lampiony? Napište na lampion své přání a vypusťte po vodě a třeba se Vám splní ty nejtajnější sny. Pro výrobu vodního lampionu štěstí ve tvaru kostky si vypůjčíme návod na Origami - vodní bombu. Als Weihnachtsbeleuchtung oder für die Gartenparty: Lichtideen jetzt bestellen! Riesiges Garten-Sortiment im Westfalia Onlineshop.


Klikněte na kategorii VELKOOBCHOD PRO VÁS Prohlédněte si ukázky použití lampionů níže na této stránce. Nejčastěji na klidné vodní hladině (jezero, přehrada, moře) nebo na pomalu tekoucích řekách. Vypusťte své přání po vodě a třeba se Vám splní ty nejtajnější sny.


Asijský zvyk v podobě vypouštění lampionů k nebi s přáním pomalu zaplavuje také Evropu. Můžete ho vypustit s přáteli či Vaší drahou polovičkou. V této kategorii naleznete veškeré lampiony štěstí , které jsou určeny k létání a plavbě po hladině.


Naše vodní a létající lampiony štěstí jsou ideální na oslavy narozenin, výročí,svatby, posílání přání Ježíškovi, oslavu Silvestra, venkovní posezení s přáteli nebo festivaly. Místní obyvatelé věřili, že vypustí-li lampion přání, budou v budoucnu šťastní a bohatí.

V posledních stoletích se na lampiony začaly psát přání, která se mají vyplnit. Další druhem osvětlení jsou i různé typy luceren a lampionků, které navodí slavnostní atmosféru. Hlavní výhodou jsou nízké pořizovací náklady.


Große Auswahl, kostenloser Versand! Lampion na vodní hladinu lotosový květ zelený. Lass dich aus über Millionen Produkten inspirieren. Gratis Lieferung möglich.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace mohou být sdíleny s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky