čtvrtek 19. ledna 2017

Truhlík plastový

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Plastový truhlík s hladkým matným povrchem je vhodný do interiéru i venkovních prostor. Barvy jsou odolné vůči UV záření.


Součástí je integrovaná podmiska. Plastový venkovní truhlík Arredo Venkovní velkoobjemový truhlík - vyroben z nárazuvzdorného a mrazuvzdorného materiálu. Matný plastový truhlík je vhodný zejména pro umístění na zahradu, terasu či balkón. Jeden z nejoblíbenějších samozavlažovacích truhlíků. Plastový matný truhlík s obdélníkovým půdorysem, který se jemně kónicky rozevírá.


Po stranách jsou od zhora dolů dvojité vlnky, horní okraj je silnější a zahnutý směrem ven. Vhodný je zejména na balkonové rostliny, bylinky a různá sezónní aranžmá v interiéru i exteriéru. Podmiska pod truhlík 50cm je vyrobena pod truhlíky ROSA a JERSEY ve velikosti 50cm.


Detail produktu Do obchodu. Samozavlažovací truhlík LIBERTY - bílý. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Plastkon Obal na květináč Ella bílá perleť - cm.


Je vyrobený z vysoko kvalitného, ľahko umývateľného materiálu, odolný voči mrazu a poveternostným vplyvom. Truhlík komplet střední. Slúži ako obal na kvetináč. Jestli pěstujete rostliny a květiny v truhlících, u nás máte na výběr z širokého sortimentu truhlíků.


Vybírejte dle materiálu, barvy nebo tvarů. Plastový samozavlažovací truhlík s matným zvrásněným povrchem. Má přepadové otvory pro zabránění.


Ve své spodní části má po celé délce vlisovaný zářez, kterým se na zábradlí položí a poté se zajistí plastovým páskem. Každý balkon a terasa jsou mnohem půvabnější, když je zdobí trocha zeleně. Venkovní velkoobjemový plastový truhlík s opěrnou mřížkou je vyrobený z nárazuvzdorného a mrazuvzdorného materiálu (odolnost do –°C) a je 1 recyklovatelný.


BD Burchex Zahrdní květináč dřevě. Praktický květináč najde své využití doma, na balkoně či terase. Riesenauswahl an Markenqualität. Schau Dir Angebote von ‪Siloplanen‬ auf eBay an. Velkoobchod a výroba zahrádkářských potřeb truhlíků , květináčů.


Hnědý oválný plastový truhlík , který navozuje dojem, že je vyroben z malých desek. Květináč-okrasný dřevěný kryt plastového květináče. Dovnitř se vejde plastový truhlík o délce 60cm. Cena 3Kč Bez nátěru, 3Kč s nátěrem oregonská pinie.


Doprava lze českou poštou na dobírku nebo dle domluvy. Popis: Plastový regulovatelný držák ve tvaru háku na truhlík Bergamot je vyroben z extra tvrzeného materiálu. Možnost zavěšení truhlíku na zábradlí. Je to vhodný dekorační prvek do venkovního i vnitřního prostoru. V interiéru doplní výzdobu, venku vynikne na terasách, verandách či balkónech.


Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Zahradní potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky