pátek 27. ledna 2017

Přístřešek z plachty

Plastic tarp shelter fixed on treking sticks. Jednoduchá stavba přístřešku do minut do všech roční období. Omlouvám se za přeřeky,v době natáčení bylo -8°C a to byla zima. Nouzové přístřešky z plachty , ponča a celty.


Při stavbě přístřešku je třeba dodržovat pravidla o výběru místa ještě pečlivěji, než při stavbě stanu.

Stavba iglú – foto návod Výroba zemnice (zemljanky) – foto návod Vše o spaní pod plachtou – základní manuál Lenochův „samopřikládací“ oheň Nejlevnější čištění vody – Ovocné slupky Potrava z našich luhů a hájů III. Přístřešek je vyroben z kvalitních materiálů. Z úzké plachty nebo ponča ale dostaneme přístřešek nízký, který nebude příliš pohodlný a špatně se do něj poleze, i to je ale lepší než zmoknout. Tak používám výhradně plachtu.


Jen ji nemám z hannah, ale koupil jsem v galanterce nepromokavou tenkou plachtu a zbytek zařídila švadlenka. Váha nula nula nic, jde z toho postavit na hůlky a šňůrky áčko, přístřešek všech možných tvarů. Ta plachta hannah mi byla ovšem předlohou.

Třesk třesk časopis TŘEbechovických SKautů červ 21. Lehký jednoplášťový přístřešek pro nenáročné turisty, rybáře, trampy a cyklisty. Neslibuje komfort jako klasický stan, ale jeho jednoznačnou výhodou. Krycí plachty za nejlepší ceny, v ceně již od KČ s DPH. Ochrání Váš majetek proti větru, dešti a slunci.


Naše krycí plachty jsou vyrobeny z polypropylenu, oboustranně pokryté vrstvou polyethylenu, která má nepromokavé vlastnosti. Vyberte si plachtu na kryciplachta. Stan je z odolného materiálu s dlouhou životností. Před začátkem montáže si návod důkladně přečtěte, následně ho uchovejte pro budoucí použití. Přední stěna má uzavíratelné větrání a vchod lze postavit jako ochranu před sluncem.


Síť proti komárům na větrání zadní stěny (uzavíratelné zvenčí). Kluky i holky se zkušeností stavění bunkrů z dek v dětství nemá smysl polopaticky vyučovat, jak stavět přístřešek z plachty , proto jen. Plachty i celty se vyrábějí z různých materiálů.


Dříve jimi byla jen velmi hustě utkaná bavlna. Její vlastnosti nebyly ideální, proto ji s příchodem umělých vláken nahradil polyester a následně nylon.

Střecha je z třívrstvé polyetylenové plachty od značkového jihokorejského výrobce. Materiál obsahuje UV blokátory zamezující blednutí plachty. Plachta je ke konstrukci pevně uchycena pružnými lanky, nedochází tak k jejímu pohybu ve větru.


Plachta nesmí být zatížena sněhem a ledem, aby nedošlo k jejímu vytažení a prověšení. Proto doporučujeme plachtu v zimním. Všechny tyto negativní vnější vlivy mohou životnost polyethylenové plachty zásadním způsobem zkrátit. Zbylou hlínu můžete nasypat na okraje plachty tak, aby nemohla podfukovat. Zhotovujeme plachty dle rozměru zadaných zákazníkem.


Praktický přístřešek o velikosti 5x5m je výbornou volbou pro zahradní párty, svatby, sešlosti s přáteli atd. Díky svému jednoduchému, ale. Pokud budete chtít postavit přístřešek , nebo z celty udělat pláštěnku, není problém. Stačí si vybrat z naší nabídky. Pokud preferujete plachty nebo celty od určitého výrobce, můžete zaškrtnutím níže vyfiltrovat pouze jeho výrobky.


Samozřejmostí je UV ochrana, kterou je plachta opatřena z obou stran, materiál obsahuje UV blokátory zamezující blednutí plachty. Zipem uzavíratelný vstupní otvor. Součástí balení je kotvící sada (kotvy do země o délce 3cm). Z důvodu velké poptávky po samostatných konstrukcích zařazujeme do sortimentu ocelové konstrukce. Pokud si zde navyberete z rozměrů, můžete se podívat na plachty větších rozměrů ZDE.


Nejčastěji v zelené nebo modré barvě, v silném provedení ve stříbrné nebo zelené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky