úterý 24. ledna 2017

Zahrada s jezírkem

Vzrostlé stromy poskytují dostatečné soukromí i stín, jezírko s hladinou o rozloze 3m² láká ke. Horní část bazén slouží ke koupání a spodní jezírko je okrasné. Obě vodní plochy jsou spojeny potůčkem. Realizace jezírka, travnatých p. Příběh další zahrady, která pro mě byla opravdovou výzvou, začal již terénní úpravou, kdy bylo třeba vyřešit poměrně velké převýšení mezi domem a severní hranicí pozemku.


Navštívená zahrada se nachází v malebném městečku na jihu Moravy.

Majitelům se podařilo najít místo, které patří k těm nejvzácnějšína dosah velkoměsta s výhledem do zelených kopců a strání. Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné. Přidej svůj komentář nebo dotaz. V současnosti patří jezírka a voda v zahradě k nejžádanějším prvkům.


S Loskutákem jsme se vydali na návštěvu jedné větší zahrady u rodinného domu. Fotografie: koupací jezírka - foto č. Snímky své patnáct let budované zahrady nám poslal čtenář Oldřich z Prahy- západ. Jejím ústředním prvkem je velké jezírko s můstkem,. Majitelka na jejím návrhu spolupracovala se zahradní architektkou a.

Profesionálům nabízíme prostor pro prezentaci vlastní práce a. Budoval patnáct let, výsledkem je krásná zahrada s velkým jezírkem. Návrh a realizace zahrady s jezírkem. Zahradě dominuje jezírko s potůčkem.


Krásná zahrada nedaleko Prahy, kde původně jezírko být nemělo. Nakonec se ale voda ve formě koupacího jezírka do zahrady dostala a na rozdíl od. Na zahradu v severozápadních Čechách, situovanou poblíž mostu, měli majitelé běžné nároky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Jediným omezením, kterým byl návrh zahrady zásadně. Galerie - Klasická zahrada Dobřínsko, zahrada s jezerem. Tetčice, zahrada s jezírkem. Ostopovice, terasovitá zahrada z kamenem a dřevem. Kuřim, členitá zahrada z kamenem a dřevem.


Založení zahrady souběžně s počátkem stavebních prací bylo možné proto, že nový dům vznikal na místě starého venkovského statku. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Malá zahrada s jezírkem.


Palackého 7 Dobřichovice. Rekonstrukce a údržba již založené překrásné zahrady v Praze.

Velká moderní zahrada v mírném svahu. Majitelé rodinného domu na okraji Prahy si přáli vytovřit rekreační zahradu s koupacím jezírkem. Pronájem ubytování na šumavské chalupě — ve venkovském prostředí uprostřed krásné přírody.


Dům s jezírkem v hlavní roli. Zakládání a údržba malých zahrad. Květiny oživí váš balkon. Nejmenší zahradní jezírka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky