pondělí 9. ledna 2017

Dětská plastová klouzačka

Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Skluzná délka je 1cm. Plastová skluzavka Kubu pro malé děti.


Dobrý den, zlevněné dětské skluzavky momentálně máme. První skluzavkou ve slevě je model s. Veselé barevné provedení. Ideální pro radostnou zábavu venku, ale také v interiéru. Vytvoří úsměv na tváři každého dítěte. Délka skluzné plochy je cca.


Vyberte si dětské oblečení, kočárky, autosedačky a mnoho dalšího. V horní části skluzné plochy jsou umístěné trysky, které po napojení zahradní hadice vlhčí skluznou plochu. Klouzačka s vlhčením má stabilní konstrukci. Dětská barevná plastová skluzavka.


Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Vyrobeno z kvalitního plastu Široká skluzná plocha s vysokýmu mantinely pro větší bezpečnost dítěte. Níže si můžete vybrat z nabídky dětských skluzavek a houpaček.


Lehká a odolná konstrukce. Vhodná na zahradu i do interiéru. Je vhodná do herny i na zahradu či dětské hřiště. Stav produktu: Poškrábané. Zboží bylo krátkodobě použito.


Tato dětská skluzavka Jungle Gym v modré barvě je navržena tak, aby pasovala na jakoukoli podestu ve výšce cca 1až 150cm. Výroně se hodí do menších. Bytelná konstrukce zajišťuje maximální stabilitu.


V letních měsících lze napojit zahradní hadici s vodou. Je pevná, jednoduše rozkladatelná, vhodná na zahradu i do interiéru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Využijte limitované akční nabídky nákupní galerie Mall. Možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a zábavnější klouzání.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Tato klouzačka má dokonce dvě polohy.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky