středa 11. ledna 2017

Jahody louny

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Louny‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Dovážíme zde jahody trhané z ranního sběru a pak celý den dotrháváme čerstvé. Pro lepší orientaci v poli se snažíme páskou vytyčit, kde je daný den nejlepší neprobrané místo pro sběr. Tyto výseče každý den až dva posouváme, aby jste nemuseli hledat jahody po celém poli.


Děkujeme vám za dosavadní přízeň a těšíme se na vás. Jahody Praha a Středočeský kraj. Kunratické jahody – Václav Jakoubek. První jahody by mohly být k prodeji během příštího týdne. Samosběr bude zahájen nejdříve po 10.


Prodej jahod by měl začít 1. Na samosběr není třeba se nijak objednávat! Prostě dostanete chuť na ty nejčerstvější jahody , vezmete rodinu, či přátele a vyrazíte na jednu z našich. Je zde poslední možnost zakoupit natrhané jahody a maliny.


Nejsladší sezóna v roce je konečně tady! Záhony se červenají velkými plody a samosběry jsou v plném proudu. Kde jahody koupíte nejlevněji?


Společnost Sady Louny v ovocnářství působila dlouhou dobu ještě před převzetím zmíněných jahodových plantáží. Jedná se o středně velkou rodinnou firmu se specializací na drobné ovoce pro přímý konzum. Pěstuje jahody, maliny, ostružiny na polích mezi Lenešicemi a Postoloprty na Lounsku.


Ovoce nabízí na několika prodejních místech v Praze a okolí, část vyváží do Německa. Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru. Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se ale. Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé.


Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká kvalita a zdravotní stav rostlin a předností přátelský kontakt se zákazníkem. Rodinný přístup farmy znamená vysokou produktivitu práce a kvalitu pro zákazníka ve všech směrech. Jste z Ústecka a toužíte si nasbírat dobré jahody ? Najděte si tu nejbližší samosběrnu. U mnohých pěstitelů je i možnost koupě již nasbíraných jahod.


Starokolínské jahody – Pěstování a samosběr jahod „U čerpačky“ odrůdy jahod Adresa : Kolín, blízko ulice B. Němcové – přesná adresa zde. Nezapomeňte si s sebou vzít košíček, do kterého budete sbírat. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a zeleninu, pořádáme samosběr jahod a zeleniny, celoročně nabízíme sazenice.


Maruščiny jahody zahájí sezónu až v červenci. Cena za kilogram se bude pohybovat kolem korun za kilogram. Modrý portugal l - Vinařství Baloun, Velké Pavlovice, jakostní, suché Sametově hladký vjem na jazyku a příjemně decentní tříslovina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky