pátek 13. ledna 2017

Plotové panely 3d

Ein neues Kleid für Ihre Räume. Jetzt in Waldmotiven stöbern! Exklusive Steinoptik-Fototapeten. Geben Sie Ihrem Raum mehr Ausdruck! Grosses Sortiment an Türtapeten.


Für jede Tür und für jeden Raum.

Svařované plotové panely formátu 3D z naší nabídky jsou složeny ze svislých a vodorovných drátů o průměrech 0mm nebo 0mm. Dle typu zvoleného panelu. Zboží větších rozměru a váhy jako jsou podhrabové desky a plotové panely , se cena dopravy účtuje individuálně ! Skládají se z horizontálních a vertikálních drátů – je tak vytvořena pevná.


Oproti plotovým dílcům 2D jsou plotové panely 3D vybaveny 2-prolisy v celé délce panelu, které zaručují vysokou pevnost a bezpečnost plotového panelu. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Síla drátů je shodná s panely v pozinkovaném provedení.


Kvalitní plotové dílce 3D s prolisy.

Průměr drátu 5mm nebo 4mm ( verze Light ). Kostenloser Versand verfügbar. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Pevnostné dielce 3D sú pre zvýšenie pevnosti priestorovo tvarované. Zvárané panely sa skladajú z horizontálnych a vertikálnych drôtov, tak je vytvorená zváraná sieť s okami veľkosti 50x2mm. Označenie 3D je používané pre plotové panely s vodorovnými 3D prelismi (prehyby) , ktoré zvyšujú pevnosť zvárané siete. Pevnost drátěného plotového dílce je umocněna 3d.


Plotové dílce patří mezi nejkvalitnější způsoby oplocení. Pevné plotové panely jsou svařované z drátů ve standartizované šířce 250. Plotové panely 3d Merkur ve výšce 10 1a 1používáme nejčastěji k oplocení zahrad.


Ak hľadáte elegantné oplotenie pre vašu firmu alebo dom, plotové panely sú tou správnou voľbou.

Prezrite si našu širokú ponuku! Toto oplocení Vám bez problému zajistí i větší plemena psů na Vašem pozemku. Průmyslové oplocení je vhodné pro oplocení firemních areálů, občanského vybavení, ale dobře vypadá i kolem domu. Na zakázku vám vyrobíme průmyslové.


Jedna strana plotového panelu 3d je zakončena hladce, druha přesahujícími dráty. Doplňky k systému Lario. Zobrazit jen položky, které jsou skladem.


Najdete zde několik základních variant (Nylofor, Pilofor, Galaxie, Merkur) 3D plotových panelů, určených pro realizaci moderních plotových systémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky