neděle 8. ledna 2017

Vytrhavac plevele fiskars

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Skandinavisches Wohndesign. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Nástroj se snadno a pohodlně používá - není potřeba kopání a ohýbání. Oproti původnímu modelu je konstrukčně inovován a práce s ním je ještě jednodušší. Jak už jsme psali, slaví v letošním roce finská společnost FISKARS čtyřicet let od uvedení nůžek s oranžovými držadly na trh.


Fiskars vyhlásil soutěž o zájezd do Finska. A k tomuto výročí vyhlásila soutěž o věcné ceny, které se můžete zúčastnit i vy. Celý plevel následně snadno vytáhnete.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze FISKARS. Je lehký a snadno se s ním pracuje. Je určen k ničení bodláků, pampelišek a dalšího plevele bez použití chemie. Snadno, a pohodlně, bez ohýbání za s ním vytrhnete každý plevel.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Jednoduchá obsluha, práce s ním připomíná práci s rýčem, jen je znatelně pro zahradníka méně namáhavá.


Pracovat lze ve vzpřímené poloze bez nutnosti vykopávání plevelů. Mimo jiné také odstraňují plevel bez předchozího použití toxických postřiků. Po práci jednoduše vezmete vytrhávač pod tekoucí vodu a je znovu připraven k použití. Teleskopický vytrhávač plevele pro pohodlné vytrhávání plevele s každou výškou postavy.


Uvolňovací mechanismus pomáhá vyhodit vytržený plevel bez nutnosti sklánět se. Odstraňuje plevel bez použití toxických postřiků. Popis Snadné a pohodlné použití, díky lehké hliníkové násadě. Zbavte se plevele třemi jednoduchými kroky: zašlápnout hroty vytrhávače kolem plevele.


Použití vytrhávače plevele je snadné a pohodlné. Ideální pro odstraňování plevelů s dlouhými kořeny. Pokud tedy chcete být šetrní k životnímu prostředí, které Vás a Vaši rodinu bezprostředně obklopuje - zahrada, záhony nebo trávník, ale zároveň si nepřejete trpět navátý plevel. Vlastnosti Velice jednoduchá a pohodová práce ve vzpřímené poloze, nemusíte se k plevelu shýbat, ani jej vykopávat.


Má čelisti s velkým dosahem, které kořen uchopí ze všech stran a plevel odstraní, aniž by spolu s ním odebral více půdy než je třeba. Vytrhávač plevele snadno odstraní plevel z trávníku. Je vyroben z lehkého materiálu a je určen převážně ženám. Ale je to důvodem, proč mohou být ceny výrazně nižší než je běžné v kamenných nebo seriózních internetových prodejnách. Dlouhé čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ze čtyř stran ve větší hloubce a tím se zbavíte plevele, bodláků, pampelišek a jiných nežádoucích rostlin bez použití chemie.


Stahovací systém uvolňuje plevel po vytržení. Oficiální distributor produktů FISKARS jak do kuchyně, tak na zahradu. Velkoobchod s širokým výběrem lesnických potřeb od společnosti OREGON a. Nová ergonomická rukojeť pro snadnější uchopení.


Jeho čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ve větší hloubce. Plevel nemusíte vykopávat, ani se k. Práce s ním je pohodlná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky