čtvrtek 22. června 2017

Dotace na hřiště

Dotace na hřiště Publikováno dne 23. Za let působení na trhu jsme pomohli svým klientům po celé České republice získat dotace v celkové výši přesahující 100. Jako doplňkové služby poskytujeme našim klientům administraci dotací a výběrových řízení. Program Oranžová hřiště podporuje. Přemýšlíte, že si zažádáte o dotace na závlahu fotbalového hřiště?


Nevíte si rady s administrativou?

Kontaktujte nás a my vám s veškerou dokumentací potřebnou k získání dotace na závlahu hřiště pomůžeme. Dotační tituly ministerstva najdete v tematicky příslušné části webu, do které vás dovedou odkazy tohoto rozcestníku. Můžete získat dotaci na vybudování nového nebo rekonstrukci a modernizaci stávajícícho dětského, sportovního nebo jiného hřiště.


Osmatřicet miliónů korun přisype Olomoucký kraj do dotačního programu, ze kterého. Rovněž je možné získat podporu i na obnovu školních tělocvičen. Konkrétně se může jednat o rekonstrukci, případně i výstavbu, pokud v tuto chvíli potřebná infrastruktura v obci neexistuje.


Zároveň je podporována i modernizace či výstavba zázemí – šatny, toalety, sprchy apod. Příjem žádostí probíhá do 28.

ZAHRADY V PŘÍRODNÍM STYLU. Realizovaný projekt: investor: Obec Žďár, název projektu: Mateřská škola Doubrava - Zahrada v přírodním stylu, náklady akce. Hřiště 8D v kostce Jsme česká rodinná firma.


Dotaci na výstavbu, rekonstrukce a opravy majetku obce (jako jsou například základní a mateřské školy, radnice a úřady apod.) mohou získat obce do tis. Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky. Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny. Nově parkourové a workoutové.


O peníze projevilo zájem více než sto třicet žadatelů. Podpořené hřiště může být veřejně přístupné nebo sloužit pouze potřebám mateřských a základních škol. Na zahradě byl uměle navýšen svah, který je hojně využívány především v zimě k bobování. K rozvoji fyzických schopností, stability a hrubé motoriky slouží lanové a provazové prvky.


Blanenské Noviny - inzertní noviny pro Brno, Blansko a Boskovice,inzertní noviny s nejvyšším nákladem v regionu. Podpora obnovy sportovní infrastruktury. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Grantové řízení Oranžové hřiště je zaměřeno na podporu výstavby a kompletní rekonstrukce dětských, sportovních a víceúčelových či jiných hřišť. Podmínkou je veřejná přístupnost hřiště s výjimkou hřišť u mateřských škol a zdravotních a sociálních zařízení. Na hřišti se bude scházet místní Klub maminek s předškolními dětmi a bude také využíváno dětmi z místního hasičského sboru, které na návsi trénují.


U hřiště jsou umístěny lavičky pro rodiče a prarodiče, takže by se mělo stát centrem setkávání rodin s dětmi v obci, která dosud žádné kompletní dětské hřiště nemá.

Ministerstvo nabízí dotace na hřiště , vyžaduje k tomu dětské výkresy 16. Na nové semafory poputují peníze i do Pohořelic, kde kraj pomáhá s budováním dopravního hřiště pro děti dlouhodobě. Přibude světelná signalizace na stykové křižovatce a železničním přejezdu.


Využívejte evropské dotace ! Pomůžeme vám s jejich získáním, od poradenství po administrativu. Na hřiště chodí tři tisíce dětí měsíčně, do Buly Arény celkově tisíc lidí,“ argumentuje. Hadamczik zvažuje další kroky Oprava hřiště v původním standardu by přišla na dva miliony, jeho původní povrch se vyrábí v Kanadě. Maximální výše dotace je až mil. Kč, dolní limit na jednu akci činí 5tis Kč.


Teprve loni se ale podařilo sehnat peníze od ROPu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky