pátek 23. června 2017

Plotové dielce

Ak hľadáte elegantné oplotenie pre vašu firmu alebo dom, plotové panely sú tou správnou voľbou. Prezrite si našu širokú ponuku! Ponúkame Vám plechové plotové dielce – plotovky za vynikajúce ceny.


Pozinkované, farebné (lesklé, matné) alebo s imitáciou textúry dreva. Plotové panely ( plotové dielce ) sú výrobky nadštandardného charakteru, ktoré svojou eleganciou a jednoduchou montážou predstavujú vrchol pri výstavbe plotov. Vhodné sú na oplotenie rodinných domov, firiem, podnikov a výrobných hál, škôl, športových objektov a štadiónov.

Vyberte si u nás kvalitný drevený záhradný plot. D se zdvojenými vodorovnými dráty. Plot z plotových dielcov je odolný, pevný, elegantný a vyznačuje sa dlhou životnosťou! Zvárané plotové panely sú vhodné pre oplotenie rodinných domov.


Predaj pletív, zváraných panelov a oplotení, plotové systémy a brány S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Plotové dosky, ploty, plotovky, balkónové dosky, drevené plotové dosky - Cena: m - EUR, 0m - EUR, m - EUR, m - EUR, m - EUR. Dle rozhodnutí zákazníka jsou plotové panely dřevěné vsazeny mezi kovové nebo zděné sloupky.


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Betónové plotové dielce je možné skladať na seba až do výšky 5m. Plotové dielce NYLOFOR sú jedným z mnoho sortimentov v našom eshope s plotmi a oplotením. V našej ponuke nájdete ploty, pletivo, bránky, oplotenia a plotové systémy, napríklad záhradné štvorhranné pletivo, ktoré sami vyrábame, uzlové lesnícke pletivo, plotové dielce , chovateľské siete, plotové stĺpiky a vzpery v pozinkovanej alebo poplastovanej úprave, celý rad plotového príslušenstva, ako sú napínacie, viazacie drôty a plotové napináky. Veľkou výhodou je dlhá životnosť, vysoká bezpečnosť, bezúdržbovosť a vonkajšia vizuálna ochrana. Nabízíme hotové plotové dílce v mnoha provedeních: klasické plaňky, myslivecký plot, dřevěné mříže, lamelové ploty i ozdobné dřevěné dílce.


Díky materiálu dotváří dřevěný plot pocit útulné zahrady. Dřevěné ploty prostě také plní funkci dekorace. Univerzálne plotové dielce vyrábame v šírkach 147cm (otovr šírky 150cm), 197cm (otvor šírky 200cm) a 247cm (otvor šírky 250cm). Priemyselné oplotenie - plotové dielce (1produktov) Priemyselné oplotenie sa delí podľa povrchovej úpravy na pozinkované a poplastované, a tiež na rovné prevedenie typu 2D alebo prelisované typu 3D. Drevené ploty v e-shope HORNBACH.


Na stavbu dreveného plotu si môžete vybrať hotové plotové dielce v mnohých vyhotoveniach - poľovnícky plot, lamelový plot. Dielce sú z pohľadovej strany dekorované, z druhej strany hladké. Komplexné služby od návrhu až po montáž so zárukou.


Hliníkové ploty a brány predstavujú obrovskú variabilitu dizajnu ako v klasickom, tak aj modernom. Prinášajú totiž množstvo výhod. Jednak atraktívny, no tradičný vzhľa jednoduchú manipuláciu, priaznivú životnosť a najmä cenovú dostupnosť.


Ploty musíme zladiť so vzhľadom posuvných či krídlových brán a bránok.

Nenáročná údržba a dlhodobá životnosť spolu so širokou variabilitou vzorov a farieb predurčuje ploty z plotových dielcov pre estetické a bezpečné oplotenie pozemku. Oplotenie z plotových dielcov je veľmi pevné a stabilné. Plotové svařované panely jsou vhodné jak pro oplocení rodinných domů či zahra tak i pro oplocení velkých objektů (firemní a sportovní objekty, školy, letiště apod.).


Hlavní výhody dílců: Velmi vysoká pevnost a odolnost. Pletivové panelové dielce sú vyrobené zo striedavo usporiadaných, horizontálne a vertikálne zváraných oceľových týčí. Novinka v oblasti WPC drevoplastu - PLOTOVÉ DIELCE. Skvelá cena, jednoduchá montáž WPC drevoplastových plotových dielcov, nulová údržba WPC dosiek. Záhradné plotové laty v našej ponuke nájdete v niekoľkých rozmeroch, vzoroch a prevedeniach za výhodné ceny.


Naše latky sú vyrobené iba z výberového smrekového dreva, ktoré je dôkladne vysušené a povrchovo upravené brúsením. Nachádzajú sa v obci Moča. Predám plotové dielce na obrázku.


Za € dám všetky dielce. Plotové systémy s věrnou imitací kamene a dřevěných prken budou plnit estetickou i plně funkční roli při ohraničení vašeho soukromí. Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky