středa 28. června 2017

Smršťovací hadice 45m

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Zahradní hadice revoluční konstrukci.


Velmi lehká a přitom odolná hadice. Při napuštění se prodlouží téměř až na trojnásobek délky. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Během několika vteřin se dokáže roztáhnout až na trojnásobek své původní.


Smrštovaci hadice , kvalitní zahradní. Je vhodná na zavlažování rostlin, mytí oken, aut apod. Revoluční zahradní hadice se pyšní inovativní technologií dvou plášťů a dokonalým designem, který ji odlišuje od všech ostatních hadic.


Po naplnění vodou se automaticky prodlouží téměř na tro. Nyní pro vás bude zalévání nejen hračka, ale také zábava. Kaufe 45m im Preisvergleich bei idealo. Již nedovážíme máme nové kvalitnější. Automaticky se prodlouží z původních 15.


Tato hadice je určena pro běžné zalévání. Jedná se o pevné a kvalitní hadice profesionální zpracování. Smršťovací zahradní hadice m mosaz koncovky.


Roztahuje se tlakem vody až na délku 2m. Tato sada je optimální pro malé zahrady, terasy nebo balkóny. Díky této novince bude pro Vás práce na zahradě jednodušší. Kombinace extrémně pružné gumové hadice a vysoce odolné textilie zaručuje samovolné roztáhnutí hadice až na neuvěřitelný trojnásobek své původní délky. Největší výhodou je její schopnost se prodloužit (o metrů) až v momentě když v ní proudí voda a je pod tlakem.


Znamená to, že je praktická a při uskladnění nezabere mnoho místa. Neradi rozmotáváte a přenášíte těžké zahradní hadice ? Je lehká, kompaktní, roztahovací, má velký výkon a nezamotává se. Díky tomu odpadá námaha, kterou vyžaduje používání běžných těžkých a objemných hadic. Vnitřní průměr stěny hadičky je 1. Hadice je výjimečně lehká!


Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. BARVA: ZELENÁNeuvěřitelně roztažitelná hadice. Pohony bran, Slevovyobchod. Rychlospojka pro hadice mm.


Plastová rychlospojka pro spojení hadic o průměru mm. Pro jednoduché a rychlé vytvoření spolehlivého. Speciální kombinace extrémně pružné latexové hadice spolu s kvalitní a vysoce odolnou textilií zaručuje rozvinutí hadice z původních metrů až na metrů.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky