středa 28. června 2017

Účinky guarany

Povzbuzující účinky guarany jsou známé dnes již po celém světě. Díky guaraně lze potlačit deprese a využít jí můžete i během rekonvalescence po dlouhé a náročné nemoci. Aby ste si mohli užiť účinky rastliny čo najlepšie, správne užívanie je alfa a omega úspechu.


Vzhľadom na to, že rastlina má stimulačné účinky, odporúčam robiť počas dlhodobého užívania prestávky. Tato směs se pak užívala na různé nemoci nebo jako mastička na vnější poranění. Nepříjemné vedlejší účinky guarany.

Hrozí předávkování, ačkoliv jen ve výjimečných případech. Užívání guarany však není bez rizik. Kávou se člověk předávkuje při vypití pěti až deseti šálků za krátkou dobu. U guarany nastává předávkování při požití asi g prášku z ní.


Pro své stimulační účinky patří guarana mezi vyhledávané doplňky stravy zejména u řidičů, sportovců a studentů ve zkouškovém období. Semena guarany obsahují až 2× více kofeinu než káva. Navíc díky dalším stimulantům z řad alkaloidů vydrží účinkovat až 2× déle.


Další účinnou látkou guarany jsou polyfenoly, které mají významné antioxidační účinky.

Cítite sa unavení, ste bez nálady a nepomáha vám už ani káva? Jestli máte chuť vyzkoušet na vlastní kůži její povzbudivé účinky , nahlédněte na různé Způsoby zpracování guarany a vyberete si ten, který vám. Při popisu tamního obyvatelstva si všímal nevídané vitality, fyzické výkonnosti a psychické odolnosti, kterou indiáni přičítali pravidelnému užívání guarany.


Bettendorf tomu zpočátku nevěřil, ale nakonec guaranu sám vyzkoušel a musel dát indiánům za pravdu. Zvyšuje pohotovost svalů. Stimuluje srdeční činnost, mírně zvyšuje krevní tlak. Je ji však možné pěstovat doma jako pokojovou rostlinu či ve skleníku, který simuluje podmínky tropů a je v něm dostatečné vlhko, které guarana potřebuje.


Vedlejší účinky použití guarany zahrnují, úzkost a zácpu, nespavost a nadměrné zvýšení krevního tlaku, ale obvykle se vyskytují až při předávkování. Obsiahnuté látky môžu ovplyvniť aj účinky niektorých liekov, radí Arndt. Jednou šálkou kávy dostanete do tela až 1miligramov kofeínu, podľa toho, ako silnú kávu pijete.


Tabletová forma guarany je podobná ako prášková forma akurát v tabletovej forme a užívanie dodržujte, taktiež presne podľa doporučeného dávkovania na krabici. Náš dodavatel guarany si zakládá na špičkové kvalitě produktu a proto vybírá jen tu nejkvalitnější guaranu z celé Brazílie a zpravovává ji tím nejšetrnějším způsobem. Před pomletím i po pomletí je guarana analyzována laboratorními testy, aby bylo 1 jisté , že se tam nenacházejí látky, které tam nepatří. Ovšem oproti kokainu neohrožuje lidské zdraví nebo úsudek, takže jí můžeme bez strachu užívat.


Jedná se o poměrně populární prostředek, jak povzbudit lidské tělo. Konkrétní účinky si popíšeme v. Zvláště opatrní by měli být děti a ti, co. Výsledky ukázaly, že konzumace guarany může zlepšit rychlost v uvažování a plnění zadaných úkolů.

Zjistili se tedy příznivé účinky na mozek a schopnost koncentrace, jakož i na dlouhodobou paměť. Má afrodiziakální účinky – zvyšuje potenci i libido. Detoxikuje organismus – čistí především játra a ledviny.


Působí antioxidačně – pomáhá bojovat proti nadbytku volných radikálů. Rady pro dosažení maximálního účinky při užívání guarany. Přípravek užívejte ideálně ráno. Hlavní účinky obou těchto rostlin jsou přitom velmi podobné. Nicméně při konzumaci guarany (na rozdíl od kávy) nedochází k vedlejším účinkům jako jsou srdeční potíže, nervozita či poruchy spánku.


Na druhou stranu může dojít k předávkování, které ovšem není. O několik let později zkoumal účinky guarany botanik Theodor Martius, který ze semen získal látku, kterou pojmenoval guaranin. Dodá energiu, prečistí telo ale pozor, opäť na prvom mieste ostáva kvalitná a ľahká strava, pretože inak chudnutie nenastane.


Základ je pravidelná a kvalitná strava, dostatočný pitný režim, doplnok chudnutia a až potom nastane výsledný a požadovaný efekt chudnutia. Z bobúľ kríka sa získava prášok ktorý Indiánom nahradí nielen každodennú šálku kávy, či silný čaj. Guarana účinky na chudnutie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky