pondělí 26. června 2017

Rozkládací houpačka

Houpačka pro venkovní použití? Praktické: rozkládací , závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín. Posaďte se a užijte si slunečné dny ve Vaší zahradě.


Na lavičce s rozkládacím lůžkem se mohou posadit až osoby s prvotřídním sedadlem a opěradlem.

Rám je vyroben z robustního, práškově lakovaného kovu a sedadla z odolného polyesteru. Opěradlo je nastavitelné tak, aby se lavice dala snadno rozložit na pohovku. Díky nastavitelné sklápěcí střeše máte vždy stinné místo. Takhle může přijít léto. Zahradní houpačka rozkládací šedá.


Je to kombinace moderního designu, který dodá vašemu domu úžasný vzhled a potěšení návštěvníků, s bezkonkurenčním komfortem a relaxací. Zlepšila bych obrázky pro montáž, kdy není zcela zřejmé, jak natočit některé díly.

Většina šroubů je velmi krátká. Všechny potřebné díly k montáži byly přiloženy. Je vyrobena z ocelové konstrukce a umělého ratanu. Nabízíme Vám zahradní rozkládací houpačku Hollywood v hnědé barvě. Ratanový nábytek je velmi snadné.


Tato dodací lhůta je pouze orientační a může se na začátku školního roku i před koncem kalendářního roku značně prodloužit! Rozkládací zahradní houpačka Detroit s masivním čalouněním o síle mm. Jak už název napovídá, můžete ji přeměnit na dvojlůžko obdobně jako v případě rozkládací pohovky. Je snadno rozebíratelná, a proto ji můžete mimo sezónu hravě vměstnat i do menších prostor.


Neexistuje nic příjemnějšího než letní poobědový šlofík na vaší zahradní houpačce. Velká rozkládací houpačka VALLETTA 3-místná vč. Pevná, stabilní houpačka na kterou se pohodlně usadí i tři dospělí lidé.


Součástí houpačka je tmavě zelená stříška a komfortní polstr ve stejné barvě. Je robustní, výkonná rámová konstrukce houpačky, kde tloušťka nosné trubky činí O x mm. Tato závěsná houpačka poroste s spolu s vaším dítětem!


Syntetická lana jsou vyrobená z nepřerušované příze - polypropylenové pásky, vyznačují se dobrou pevností a odolností.

Kovová zahradní rozkládací houpačka Helga s moskytiérou. Opěrák je možno sklopit a vytvořit tak lůžkovou úpravu. Zavřít Letní výprodej začíná již brzy!


Vyrobená z odolného, stálobarevného plastu, s nastavitelnou. Vychutnejte si příjemné letní lenošení na zahrádce. Velkou výhodou zahradních houpaček je poskytnutí stínu díky vestavěné stříšce. Velký výběr nábytku a dekorací. Závěsná houpačka , která roste spolu s dítětem!


Tento výrobek je ideální k relaxaci po. Masivní čalounění o síle mm plně dokresluje charakter pohodlné luxusní houpačky pro nejnáročnější uživatele. Lůžková úprava je u zahradních houpaček poměrně unikátním řešením, které přináší další rozměr použití.


Nepředpokládá se, že by na ní sice osoby nocovali, nicméně pro lenošení v teplém období je to velice příjemné rozšíření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky