úterý 27. června 2017

Motorová pila steel

Reťazová brzda QuickStop Super (Q) Prídavný brzdový systém. Pílová reťaz sa zastaví v zlomku sekundy, keď uvoľníte zadnú rukoväť. Stihl pro prořezávání stromů, probírku dřevnatých porostů, údržba domu a přípravu palivového dřeva. Užijte si práci se dřevem. Veľmi vhodná pre prípravu palivového dreva, na stavebné práce a stínanie malých stromov.


NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily.

Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po kompletní válce, nebo. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy.


Profesionální motorová pila o výkonu kW vybavená moderním motorem 2-MIX motorem. ENERGIE AKCIA druhý akumulátor ZADARMO. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený. BENZÍNOVÁ MOTOROVÁ PILA - Náhradní Díly ! Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW.


Motorová řetězová pila s délkou lišty cm.

Prodám motorovou pilu Dolmar PS- obsah 33ccm, výkon 3kW, lišta 35cm. Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp. BONUS: L oleje 2t ZDARMA Ideální pila. Tryskou H se nastavují maximální otáčky, při správném seřízení by měla motorová pila při plném plynu čtyřtaktovat, při bohaté směsi bude pila kouřit a moc brzy čtyřtaktovat.


Výkon pily je kw,hmotnost kg a délka listy cm. K pile přidám i náhradní listu s řetězem. Až o nižší spotřeba paliva a snížení emisí ve sr. Pre pohon je použitý spoľahlivý. Levná a výkonná motorová pila vhodná pro občasné domácí použití.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů motorová pila stihl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. STIHL Olej pro dvoutaktní motory HP l. Benzinová motorová pila Oleo-Mac OM 962.


Pohon: benzinový Značka: Oleo-Mac Délka lišty: cm. Benzínová motorová pila Oleo-Mac GS 650. Prolíná benzin kolem hladicky,nic dramatického. Pila běží,chytá,maže tak jak má.


Anti-vibrační systém zaručuje pohodlnou práci. Jako ochrana při práci slouží brzda řetězu , která v případě zpětného rázu bleskově zastaví řetěz.

Jelikož se jedná o nebezpečný nástroj, a proto je nutné dodržovat bezpečnost a používat ochranné pomůcky. Moderní pila s benzinovým motorem s nízkými vibracemi pro údržbu pozemků. Systém filtrace vzduchu s. Akumulátorová řetězová pila pro zahradnictví a práce kolem domu je velmi lehká a nebývale snadno ovladatelná, ale především je to skutečná motorová. Velmi nízká úroveň vibrací. HP je určena k pohodlnému a rychlému řezání dřeva.


Plastová motorová pila na baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky