čtvrtek 22. června 2017

Plážový slunečník skládací

Plážový skládací slunečník 29. Category: Móda Chystám se odpočívat, chci se se mnou vzít minimálně všeho, a sestavený seznam bude nutně zahrnovat plážový skládací deštník, chránící před sluncem. Velice praktický, díky pevnému látkovému pouzdru s odvětrávací síťkou a popruhu na rameno nebo na záda.


Už si nemusíte půjčovat na pláži slunečník, vozte si svůj vlastní. Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi. Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás. XL plážový slunečník s bočními zástěnami poskytuje ještě větší stín a chrání proti větru.


Jednoduché použití, přenášení. Průměr spodní části kovové tyče mm, tyč je zakončena plastovým hrotem. Detail produktu Do obchodu. Kromě pláže, můžete naše slunečníky s klidem využít i na zahradě, na balkoně nebo u venkovního posezení u karavanu.


Léto ještě nekončí – skládací plážový slunečník. V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. Tento plážový stan nabízí perfektní stínový úkryt, když budete potřebovat oázu před spalujícím sluncem.


Alu-light dvojdílná tyč je dlouhá celkem 195cm. Zahradní skládací slunečník o průměru materiálu 3cm. Hodí se na terasu, velký balkon, zahradu i na výlet s rodinou.


Naše slunečníky jsou nejlepší volbou ochrany před sluncem nebo deštěm. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Slunečník byl vyroben z nejlepších materiálů a také je voděodolný. Stojan na slunečník má za úkol zajistit stabilitu slunečníku a vám tak poskytnout nejen stín, ale i bezpečí. S našimi držáky se vám nestane, že byste se v nepřízni počasí potýkali s překlopením slunečníku.


Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek. Slunečníky dodají volným chvilkám na zahradě příjemnou intimitu a vytvoří pocit soukromí. Luxusní boční slunečník Roma, zajišťuje maximum pohodlí a ochrany v extrémním rozměru m. Stylový design, chrání před sluncem, větrem a dokonce i lehkým deštěm. UV ochranou a konstrukcí z aluminia, nerezu a sklolaminátu, kolíky a lanky pro větší stabilitu, systémem.


Lehký robustní, tyč 32mm, upínák a velký šroubový kolík pro upevnění v písku. Na dovolenou je opravdu ideální, stačí jej jednoduše opřít do písku. Pokud však nejste vybaveni kvalitním slunečníkem, je čas to změnit.


Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma. Pokud se chcete líbit na slunci, alepostarejte se o kůži, pak stačí jen skládací slunečník. Jeho design vás ochrání před spalujícími paprsky, od deště, větru, navíc, pokud si budete přát, můžete si koupit deštník i se síťem proti komárům.


Slunečníky - nakupujte pohodlně z domu! Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co. Skládací stojan na slunečník Happy Green. Ideální plážový slunečník – potah odolný povětrnostním vlivům vhodný pro Vaši dovolenou u moře, nebo návštěvu venkovního bazénu. Konstrukce je vyrobena z oceli s práškovým nástřikem, slunečník je možné naklopit pomocí kloubu.


Lehké, pevné a snadno přenositelné. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky