úterý 27. června 2017

Pergola zastínění

Günstige Bausätze in unserem Shop mit deutscher Statik. Schnell und sicher online buchen. La Pergola Hotel buchen.


Vše se vyrábí ručně, na míru zákazníkům a z. Pergola -Markise bis m Breite Als Pergola -Markisenhersteller und Großhändler für Sonnenschutzanlagen sind wir in unterschiedlichsten Anwendungsgebieten tätig.

Pergola se v minulosti velmi často využívala jako podpora pro popínavé rostliny. V dnešní době se využívá spíš pro zastínění a zastřešení terasy. Pokud již máte pergolu na terase a chcete ji dodatečně zastínit, možností máte hned několik.


Dokážeme zákazníkům navrhnout a zrealizovat zastínění terasy v nejrůznějších dimenzích, tvarech a kombinacích. Zákazníci u nás naleznou profesionalitu a odbornost. Máme vlastní kreativní, projekční, výrobní a realizační tým.


Pergola funguje jako protidešťová zábrana a také umožňuje regulaci stínění a odvětrání přehřátého vzduchu, tím zajišťuje ideální klima uvnitř pergoly.

Pergola bez zastřešení pak plní především okrasnou funkci, ovšem nedá se pod ní sedět při dešti, ale ani přes den na přímém slunci. Pokud nám stačí zastínění pergoly, aniž bychom požadovali odolnost proti dešti, jednou z možných řešení je, nechat ji porůst popínavými rostlinami , které kromě zastínění pergolu ještě zútulní a poskytnou zázemí s kusem přírody. Dodatečné zastínění pergol je možné řešit pevným zastřešením, makrolonem, sklem, plisé nebo baldachýny.


Tento systém je možné dále rozšířit o zastínění , zasklení, osvětlení. Odvody vody a vedení kabelů nejsou viditelné, takže nijak nenarušují jednoduchý design. Pergola jsou především nedílnou součástí každé zahrady.


Vyrobíme pro vás dřevěné pergoly ke zdi u domu , ale i samostatně stojící modely pro umístění mimo stavbu. Baldachýn je ideální zastínění pergoly nebo terasy. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Einfach, schnell und sicher buchen!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Mit unserem Preisvergleich sparen! Elegantní, lehké a vzdušné zastínění , které lze namontovat na již stojící konstrukci nebo dodat včetně konstrukce z hliníku.


Stínění je tvořeno markýzovou látkou, která se.

Každá lamelová pergola poskytuje elegantní a jednoduchý design konstrukcí, jenž nenaruší styl žádné – ani tradiční, ani moderní – budovy a který umožňuje nátěry v plném rozsahu barevných odstínů RAL. Pergola se tak může sama automaticky otevírat při změně počasí, nebo hodin. Nemusíte se tak bát, že zapomenete pergolu na noc stáhnout, chytrý systém to při zvedajícím se větru nebo západu slunce udělá zcela sám. Pergola MOVE je designová pergola, kterou Vám bude závidět každý souse její nakloněná konstrukce sloupů, nerezové prvky konstrukce spolu s LED světly integrovanými v noné konstrukci z ní dělá hvězdu každé terasy, která Vás ani při dešti nenechá zmoknout, její potahy mohou být tvořeny PVC ve spojení s matricí s polyesteru a jsou tak nepromokavé.


Dešťové vody je řešen sklonem střechy a svodem integrovaným ve výpadovém profilu. Mit ihrer ansprechenden Optik durch eine flache Form und der Farbe Beige passt sie in nahezu jeden Außenbereich. Hodí se tam, kde chcete, aby pergola do zahrady dokonale zapadla a nebudila příliš velkou pozornost.


Naopak pravoúhlé pergoly tvoří dominantu zahrady, která hned upoutá každého. Pergola Na výběr máte různé velikosti i typová provedení standardizovaných pergol. Jedná se o pergolové stavebnice , které každý kutil zvládne snadno smontovat. Plure je unikátní stínící systém určený pro již stojící pergoly.


Jedná se o stahovací plachtu z třívrstvého PVC, která dokonale ochrání… více informací. Nejprodávanější Showroom Bioklimatická pergola REGULUS. Unsere erfahrenen Mitarbeiter beraten Sie gerne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky