pátek 23. června 2017

Strunová hlava load and go

Struna se pouze provlékne a navine. Při sekání pak stačí lehce klepnout hlavou o zem a struna se automaticky prodlouží na patřičnou délku. Maximální návin struny 5-6m. Připojení ke křovinořezu - strunová hlava osazena. Tento parametr uvádí, čím je strunová hlava osazena pro připojení ke křovinořezu.


Hlava se vyrábí v několika velikostech podle tloušťky struny. Záleží totiž na výkonu stroje, jak silnou strunu můžete použít. Podle toho pak vyberete. Hlava sa pohodlne namotava, pokial jr nova, alebo zanovna. Pri dlhsom pouzivani sa tahsie namotava struna.


Stunová hlava Load and Go bez rozoberania. Profesionální strunová hlava TAP-N- GO - Šroub 10x25. M10x2 rychlonamotávací. Strunová hlava , závit M- bez skrutky (čierna) parametre Závit Mx 1. LOAD AND GO : Unquarantined Equine Transport has 9members.


Poloautomatický režim strunovej hlavy spočíva v. Při doplňování nemusíte strunovou hlavu rozebírat, strunu je. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie strunova hlava. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Riesenauswahl an Markenqualität.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i půlhodinku. Základní tříramenný kotouč Autor: Mountfield.


Nová hlava Load and Go to dokáže za pár vteřin. Osobní odběr na pobočkách. Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu. Chcete zakoupit naše produkty?


To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pro použití je důležité vybrat si vhodný typ adaptační matice, nebo šroubu, který je nutné dokoupit dle konkrétního modelu. U náhradních dílů GRANIT se nejedná o originální díly. Všechny ceny jsou uvedeny v € a. Easy- load strunová hlava pro křovinořezy HECHT 1BTS, 14 1BTS, 15 1BTS, 154.


Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití nástroje a rozebrání hlavy. K produktu Univerzální strunová hlava Dolmar Tap and Go Comfort Trim Large nebyl prozatím vložen žádný komentář. Tomáš Škampa Na tomto e-shopu jsem objednal, neboť jsem potřeboval rychlé dodání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky