středa 21. června 2017

Poštovní schránky sestavy

Vyrábíme kvalitní levné izolované hliníkové poštovní schránky a sestavy poštovních schránek pro bytové a panelové domy, pro upevnění do vchodových. Schránky lakujeme práškovou vypalovací barvou. Ze samostatných schránek vyrábíme sestavy.


Podle možností a povahy místa či objektu, kam se počítá s umístěním poštovních schránek, rozlišujeme více řešení. Nabízíme schránky různých rozměrů a velikostí , ze kterých můžeme libovolně vytvářet sestavy o větším počtu kusů. Poštovní schránka Poštovní schránka na rohu ulice, to není nějaká lecjaká věc.

V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství. Vyrábíme poštovní schránky ze kterých následně kompletujeme sestavy poštovních schránek. Vyrábíme sestavy panelákových poštovních schránek stojatých, ale i ležatých do bytových domů, paneláků, činžáků a pro všechna SVJ, také samostatné dopisní schránky k rodinným domům z nerezu na plot, do sloupku, nebo průchozí (prohazovací) schránky, do vstupní branky a atypické schránky dle Vašich rozměrů.


POŠTOVNÍ SCHRÁNKY mohou být opatřeny zvonkovým tlačítkem, hovorovým modulem, video kamerou. Sestavy poštovních schránek je možné dodat i včetně montáže. Vyrábíme produkty jako kovová vitrína, revizní dvířka HUP, zásobníky na prospekty. Pro panelové a bytové domy - společenství vlastníků bytových jednotek, rodinné domy, stavební a dodavatelské společnosti, domovy důchodců, pečovatelské domy, kancelářské budovy, školy, úřady.


Ať už si myslíte o České poště cokoliv, pořiďte si poštovní schránku.

Uvidíte, že kromě složenek tam na vás občas bude čekat i příjemné překvapení. Nejširší výběr poštovních schránek najdete na FAVI. Dodáváme i poštovní schránky pro rodinné domy v provedení do sloupku nebo na plot. Dveřní sestavy schránek určené pro zabudování do vstupních stěn z plastových, hliníkových, dřevěných a ocelových profilů nebo sestavy k zazdění, které jsou zpravidla instalovány v obvodové stěně domu.


E-shop na poštovní schránky , on-line prodej. Vhozové sklapky jsou integrovány do čelní desky, stejně jako plastové jmenovky. Jak vybírat a nakupovat zboží Jak správně vybrat typ schránky. Ceníky schránek Montáže schránek Služby ke schránkám Foto.


Vyrábíme izolované hliníkové poštovní schránky a sestavy poštovních schránek do panelových a bytových domů, pro upevnění do pevného dílu dveří. Nástěnný typ poštovní schránky do sestav. Pokud víte že vám budou chodit časopisy je dobré zvolit větší poštovní schránku. Nabízíme také montáž schránek a mnoho dalších doplňkových služeb. Specifikace sestavy schránek: Ideální cenově dostupná a kvalitní náhrada za vaše staré panelákové schránky.


Tyto schránky jsme pro zákazníka montovali v bytovém domě v Praze 6. Sestava byla doplněna o čtyři boxu na reklamní tisk a letáky. Velký výběr poštovních schránek vhodných do sestav - schránky na dopisy, schránky na noviny, schránky do paneláků, panelákové schránky , sestavy. Nezáleží přitom, zda potřebujete jednu poštovní schránku k rodinnému , nebo více poštovních schránek v atypickém provedení do velké sestavy schránek panelového či bytového domu.


Zakázkovou výrobu atypických poštovních schránek na míru nabízíme již od jednoho kusu.

Panelákové poštovní schránky - výroba a montáž panelákových sestav schránek : Srdečně Vás vítáme na stránkách českého výrobce. Sestavy schránek mohou být opláštěny po obvodu plechem. Spojeny do pevného bloku, se osazují na zeď pomocí hmoždinek a šroubů (montážní materiál je vždy součástí dodávky). Na přání lze schránky za příplatek označit číslicemi nebo opatřit jmenovkami se jmény dle požadavku zákazníka. Výjimkou jsou sestavy do sloupků, které slouží jako průhozové (vhoz vpředu, výběr vzadu).


U dodávaných sestav nejsou nachystané otvory pro připevnění do zdi. Poštovní nerezová schránka BRIHGTON pro vnitřní i venkovní použití s horním vhozem a předním výběrem. V kategorii poštovních schránek na zazdění lze zakoupit poštovní schránky různých rozměrů.


Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a přední část pro její vhození do schránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky